עבור לתוכן

תקלה בחיבור לאינטרנט - עזרה בבקשה...

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה ממש קשה עם האינטרנט ואני ממש מתחנן לעזרתכם.

אז ככה :

יש לי וינדוס XP.. ומודם חיצוני(TNN E600) שמתחבר דרך כרטיס רשת (שיש לי בלוח אם Asus P5WDH DELUXE).. שאני לוחץ על חייגן האינטרנט זה מתחבר והכל עובד.. שאני מתחבר לאייסיקיו, מסנג'ר ואימיול האינטרנט עובד בלי בעיה ויכול לעבוד ככה עד שאני מנתק אותו..

הבעיה מתחילה ברגע שאני נכנס לאקספלורר.. אחרי כמה דקות של גלישה משום מה זה תוקע את האינטרנט ומנתק אותי... (הסמל ליד השעון של החייגן גלישה עדיין מופיע אבל מספר הבתים שהתקבלו לא זז..) ואז אני צריך להתנתק.. למרות שזה בעצם מנותק.. ואז להתחבר מחדש.

אינטרנט זהב ובזק ניסו לעזור לי ושתי החברות הגיעו למסקנה שהמודם, הקו וההגדרות בסדר גמור וזה לא בעיה שלהן אלא משהו אצלי במחשב..

הרצתי אין ספור פעמים את הנורטון אינטרנט סקיוריטי, אד-אוור ואת ספיי סויפר... וזה לא מצא משהו...

אינטרנט זהב שלחו לי במייל את הדפדפן מוזילה פיירפוקס וגם שם זה ניתק את הגלישה...

אולי אתם תוכלו לעזור לי כי זו לא דרך לא לגלוש באקספלורר... אני רוצה גם לגלוש באתרים..

אני ממש מתחנן לעזרתכם.. כי זה עצוב שמחשב חדש שאני מת כבר להנות ממנו - גורם לי לבאסה אחת גדולה.. :'(

תודה רבה ובאמת בבקשה ממכם תעזרו לי :-\

פורסם

הרצתי אין ספור פעמים את הנורטון אינטרנט סקיוריטי, אד-אוור ואת ספיי סויפר... וזה לא מצא משהו...

תתקין קספרסקי,קלה הרבה יותר על המחשב,נוחה יותר והרבה יותר איכותית...אני מתערב שהוא ימצא לך כל מיני טוריאנים וכאלה וכנראה שזאת הסיבה..

.תנסה,אין לך מה להפסיד

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול למצוא את התוכנה הזו ? כי באמת הרבה חברים המליצו עליה.. השאלה איזו גירסא להוריד ? והבנתי שגם להם יש כמו הנורטון "אנטיוירוס" ו-"אינטרנט סקיוריטי" כאילו שתי גירסאות.. אז איזה אני מוריד ? איזה אתה ממליץ ?

ואפשר להוריד את המלא באינטרנט או שזו תוכנה בתשלום..? :-\ :( :'(

פורסם

זו תוכנה בתשלום.....אבל עובד לך האימיול כמו שאמרת לא? (אני לא אוסיף יותר...)

אתה מנוי של אינטרנט בכבלים או של ADSL, כי אני לא מכיר את המודם שלך...

פורסם
  • מחבר

Adsl... וזה מה שרשום לי על המודם הוא חדש מבזקסטור..

TNN - Aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E

וכן הבנתי את הרמז עם אימיול...

פורסם
  • מחבר

גם אחרי התקנת האנטיוירוס של קספרסקי - לא נמצא משהו חשוד.. הכל נקי במחשב..

לעזאזל מה זה יכול להיות... :'(

פורסם

שלום יש לי בעיה ממש קשה עם האינטרנט ואני ממש מתחנן לעזרתכם.

אז ככה :

יש לי וינדוס XP.. ומודם חיצוני(TNN E600) שמתחבר דרך כרטיס רשת (שיש לי בלוח אם Asus P5WDH DELUXE).. שאני לוחץ על חייגן האינטרנט זה מתחבר והכל עובד.. שאני מתחבר לאייסיקיו, מסנג'ר ואימיול האינטרנט עובד בלי בעיה ויכול לעבוד ככה עד שאני מנתק אותו..

הבעיה מתחילה ברגע שאני נכנס לאקספלורר.. אחרי כמה דקות של גלישה משום מה זה תוקע את האינטרנט ומנתק אותי... (הסמל ליד השעון של החייגן גלישה עדיין מופיע אבל מספר הבתים שהתקבלו לא זז..) ואז אני צריך להתנתק.. למרות שזה בעצם מנותק.. ואז להתחבר מחדש.

אינטרנט זהב ובזק ניסו לעזור לי ושתי החברות הגיעו למסקנה שהמודם, הקו וההגדרות בסדר גמור וזה לא בעיה שלהן אלא משהו אצלי במחשב..

אינטרנט זהב שלחו לי במייל את הדפדפן מוזילה פיירפוקס וגם שם זה ניתק את הגלישה...

אולי אתם תוכלו לעזור לי כי זו לא דרך לא לגלוש באקספלורר... אני רוצה גם לגלוש באתרים..

אני ממש מתחנן לעזרתכם.. כי זה עצוב שמחשב חדש שאני מת כבר להנות ממנו - גורם לי לבאסה אחת גדולה.. :'(

תנסה עם FireFox.

עריכה: עכשיו שמתי לב שהוא ניסה עם FF, פעם הבא כדאי לקרוא עד הסוף \=

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי ? :nixweiss: :'( :-[ :(:s07::bash:

פורסם

הקפצה היא אסורה. אנא קרא/י את חוקי הפורום.

זוהי אזהרה 1 שלך מתוך 3. בשלישית את/ה תנעל/י/תורחק'י מהפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים