פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים שלום, קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון, אם לא רק תגידו ואני אפרסם את ההודעה במקום אחר. יש לי צורב די וי די Pioneer DVR 11D ושאני מכניס לתוכו סרט די וי די אני רואה אותו כהה מאד, ברמה כזאת שקשה מאד לראות משהו בכלל. אני די בטוח שזאת בעיה בקודקים כי גם שאני מנסה בPower DVD וגם בMedia Player אני רואה את אותה בעיה. חבילת הקודקים שמותקנת לי במחשב היא K-Lite Codec Pack 2.72 ובחרתי בהתקנה את האפשרות Lots of Stuff. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה לכם מראש
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים זה קשור להגדרות בדרייבריםאם יש לך כרטיס של NVIDIA והתקנת את הדרייברים האחרונים שלהם אז לא פלא, יש להם בעיות כיול צבעים בסרטי ווידאו
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים קודם כל, אתה לא רואה את הסרט קהה, אלא כההבכל אופן, קרה לי פעםהבעיה אצלי הייתה שבהגדרות של הכרטיס מסך היה איזה משהו מוגדר לא כמו שצריך מה שגרם לסרטיםלהיראות כהים יותר מהנורמלי, תנסה לבדוק אצלך אם זה משהו דומהלא סביר שהבעיה היא בקודק (אם כי לך תדע)
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר באמת התקנתי את הדרייברים האחרונים של Nvidia.אתם יודעים אולי איך אני מגיע להגדרות של סרט DVD...כי רק שם יש לי בעיהעריכה:נראה לי שזה המקום (בתמונה)....איך כדאי לי לשים את ההגדרות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים יש פתרוןבתפריט תילך לתצוגה ותקליק על שנה למצב קלאסישם זה אמור להיות מסודר
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר לא הסתדר....החלפתי למצב הקלאסי ועכשיו הוא מציג סרטים בצבעים מוזרים...עריכה:הוספתי תמונה...אולי אני אתקין דרייבר ישן יותר וזהו?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר ניסיתי, זה לא עוזר.....וגם שיחקתי עם כל האפשרויות....יש לו בעיה בצבעים שאי אפשר להגדיר בתפריט הזה...אנשים נראים סגולים וכל מיני שטויות כאלה...יכול להיות שיעזור להתקין דרייבר ישן יותר?עריכה:התקנתי את הגרסא היותר ישנה של הדרייברים של nVidia (גרסא 84.21) ועכשיו הסרט עובד יפה מאד....אני מקווה שהם יסדרו את הבעיה הזאת בדרייברים הבאים....
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים בעיקרון חזרה למצב קלאסיק ולחיצה על החזר הגדרות ברירת מחדל פתרה לי את הבעיה כשהייתי משתמש של NVIDIAאם זה לא עזר לך תחזור לדרייבר מסדרת 8x.xx (לפני 9) אם כמובן הכרטיס מסך שיש לך לא צריך דרייבר חדש והוא יכול לעבוד עם ישן
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר יש לי GeForce 6200OC, שרץ בסלוט AGP, סתם חרא ישן, הדרייברים מסדרה 8 מספיקים לו
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אחלה אז תתקין דרייבר כמו למשל 84.25 או משהו ותדווח אם זה פתר לך את הבעיהבעיקרון בעיות בהירות וצבעים באות מדרייברים ולא מהקודקים
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר כן...זה משהו שלמדתי היום.... כמו שכבר אמרתי: ניסיתי, זה לא עוזר..... וגם שיחקתי עם כל האפשרויות.... יש לו בעיה בצבעים שאי אפשר להגדיר בתפריט הזה...אנשים נראים סגולים וכל מיני שטויות כאלה... יכול להיות שיעזור להתקין דרייבר ישן יותר? עריכה: התקנתי את הגרסא היותר ישנה של הדרייברים של nVidia (גרסא 84.21) ועכשיו הסרט עובד יפה מאד.... אני מקווה שהם יסדרו את הבעיה הזאת בדרייברים הבאים.... תודה על העזרה....עכשיו אפשר לראות סרטים בכיף
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים הם פיקששו משהו עם הדרייברים החדשים בoverlay.כפתור ימני על האייקון של nvidia color correctionתחת apply color changes toתבחר overlayאת הgamma תשנה ל1.0תעשה OK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.