פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים במחשב הישן שלי הייתה לי איזה תוכנה שיש בה מערכת שעות לוח מבחנים.... כל מיני דברים שקשורים מבצפר ועכשיו אחותי צריכה את התוכנה הזאת מישהו אולי מכיר אותה ויודע איך קוראים לה?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אני מכיר את התוכנה פעם היה לי אותה יוו אני זוכר איך היא נראת והכל אבל לא את השם
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר כן אחי הכל! תוכנה ממש טוב עם חופשים יומנים תיזכרות חישוב ציונים (ממוצע)........ אני זוכר שהיה לה איזה אתר קט עם פורום שמשם היו מורידים את התוכנה.......
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים זכרתי שראיתי אותה בנענע אז עשיתיחיפוש ומצאתיhttp://markme.org/הינה זה האתר בית של התוכנהלתוכנה קוראים markmeזה לפחות מה שאני ישתמשתי אז
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר תודה רבה אחי! גם אני זכרתי שזה מנענע וגם ניסתי לעשות אישהו חיפוש אבל לא מצאתי בכ"ל תודה
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אוליי קצת לא קשור אבל, יש למישהו תוכנה ש מדפיסה אישורי מחלה? של "מאוחדת"? :
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אכן לא קשור, אבל תעשה מה שאני עשיתי,תסרוק אישור מקורי אחד ואז תשנה כל פעם את התאריך ותדפיסקל ופשוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.