עבור לתוכן

התרשמויות מהביוס החדש לDFI INFINITY

Featured Replies

פורסם

טוב, החלטתי לעדכן, ובהחלט יש שיפור. שמתי ישר FSB על 350, וBOOT כמו שצריך בלי בעיה. הרצתי 3DMARK06, ולא היו שום בעיות, אבל אחרי זה הרצתי 05 ובCPUTEST הראשון המחשב נתקע באמצע... עשיתי REBOOT, הרצתי שוב פעם, ועוד פעם נתקע בCPUTEST, הפעם בTEST השני... כנראה שזה יותר מדי אוברקלוק(או שיותר מדי עם כל המתחים בSTOCK) אז שמתי על BUS של 333, הרצתי שוב פעם, והפעם לא היו בעיות... יכול להיות באמת שזה בגלל שאני לא מעלה מתחים? או שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק מינורי(מ666 ל700) לזכרון? אם מישהו זוכר מנסיון העבר שלי, אז הזכרון שלי כנראה לא כל כך אוהב אוברקלוק...

לכל מקרה עשיתי כמה פעמים REBOOT בשביל לבדוק האם עושה BOOT בלי בעיות, ואכן בעית הCOLD BOOT נעלמה... אולי הבעיה אצלי ספציפית בגלל כמה סיבות(הזכרון, אולי הספק שלי לא מספיק חזק בשביל לעשות אוברקלוק גם למעבד וגם לכרטיס מסך?) וגם הזכרון יכול להיות צוואר הבקבוק... אולי אני אבדוק ע"י הורדת היחס לפחות מ1:1 וככה אני לא אהיה מוגבל עד BUS של 430 מבחינת זה שאני לא אעשה אובר לזכרון(לDFI יש אופציה של יחס של פחות מ1:1)

עדיין לא הרצתי ORTHOS\SP2004X2 בשביל לבדוק יציבות, אבל לפי הנסיון שלי וגם של הראשון שעדכן כאן לגבי הביוס, סוף סוף אפשר להגיד שDFI סידרו את הבעיה וכעת יש לוח ראוי! אז אפשר להתחיל להתייחס ללוח הזה ברצינות ולשקול קניה שלו.

אגב, נוספו המון אופציות חדשות במחלקת הזכרון בBIOS, אבל אין לי מושג מה הולך שם :)

אז לכל בעלי הלוח הנ"ל, כדאי מאד לעדכן.

פורסם

לא הצלחת להגיע לבאס 350 ורשמת שהם תיקנו את הבעיות? פיספתי פה משהו? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כן בערך את כל ההודעה... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים