פורסם 2001 בדצמבר 2023 שנים הייאחי גר בבאר שבע וקיבל ניסוי של אינטרנט בכלים של חברת ערוצי זהבטוב ..קיבל מודם usb של מוטורולה עכשיו את המודם לא צריך לחבר לכרטיס רשת כמו שאמרו לי סבבה הטכנאי התקין לו את הדרייברים של המודם usb במחשב והמנורה של החיבור דלוקהאבל עדיין המחשב לא מזהה שיש אינטרנט ניסיתי לעדכן דרייברים למצוא חומרה חדשה אבל כלום זה לא נותןהוא גם עשה באקספלורר never dial a connectionהוא התקשר גם לתמיכה המפגרת שלהם והם הביאו לו כל מיני חרטות שזה קשור לפיירוול של האקס פייש לו אקספי מותקן אני לא יודע מה לעשותאצל חבר שלי נגיד הוא התקין את הדרייברים של ה מודם איתחל את המחשב ושלום על ישראללמה זה מסתבךתודה מראש אלירן
פורסם 2001 בדצמבר 2023 שנים סתם ככה לי יש אינטרנט בכבלים, ואין דבר כזה חייגן...לכן צריך לעשות never dial - זה תמיד מחובר.
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים סתם ככה לי יש אינטרנט בכבלים, ואין דבר כזה חייגן... לכן צריך לעשות never dial - זה תמיד מחובר. יש עוד הרבה מעבר לזה. יכול להיות שהליימרים לא הגדירו אותו בפרוביז'ינינג שלהם... כבר קרה לנונסטופ!
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים מחבר חברה מה באתם להתווכח פה תעזרו בבקשה זה דחוףולא זה סלי חיוג אתה תמיד מחובר
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים קח את העצה הכי טובה - תקרא לטכנאי חינם שיסדר את הבעיה.לי למשל היה בעיות בתדרים של המודם, איך הייתי אמור לעלות על זה?התקשרתי הוא בא והגדיר במחשב שלהם את זה והכל הסתדר.(לפעמים הם באים אפילו באותו יום - בנתניה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.