פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=10532כניראה שהוא יהיה איתנו עוד הרבה זמן
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר מישחק שמוכר 2 מיליון בכמה שעות ואתה אומר למי איכפת?וזה עוד רק באזור אחד אני אישית לא מת על פוקימון אבל חשבתי שירדו מימנו והוא יאפוך למישחק זניחומיסתבר שלא
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים המשחקי RPG של פוקימון ממכרים בטירוף זה למהוהיפנים המכורים קונים 2 מכשירים של כל דגם עם כבלים והעברות והכל כדי שבכל קלטת משחק יהיו להם את כל הפוקימונים והדברים האפשריים
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים הפסקתי לשחק כבר ברובי וספיר עם החידוש גרפיקה והכל...אבל עד גולד וסילבר אני זוכר אותי וחברים שלי חורשים בטירוף כמה שנים טובות זה היה..
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מישחק שמוכר 2 מיליון בכמה שעות ואתה אומר למי איכפת?וזה עוד רק באזור אחד אני אישית לא מת על פוקימון אבל חשבתי שירדו מימנו והוא יאפוך למישחק זניחומיסתבר שלא מה לעשות שיש המון בני 5 וחצי בעולם הזה ולצערי כמות לא פחות קטנה של אינפטילים בני 30 שגרים עם ההורים שלהם, אבל עדיין זה לא אומר שלמישהו צריך להיות אכפת מזה.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים 000000אני בטוח שהגרפיקה מעצבנת אותך במידה שהיא מעצבנת אותי כי זה על הgameboy advanceהגרפיקה של 32 ביט מצוייר הזה ממש ממש מעצבנת ולא כיף לשחק איתה זה למה למשל סוניק 16 ביט יותר כיף מסוניק אדוואנס 32 ביטברגע שפוקימון עבר ל32 זה כבר לא היה כיף לשחק, הגרפיקה של הגיימבוי קולור לעומת זאת מאוד התאימה למשחק
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים וואי איזה זיכרונות...שנתים מהחיים שלי בוזבזו על הזבל הזה..כל כיתה ה' וכיתה ו' השקעתי בזה...כל היום שיחקתי עם חברים...אני הייתי ממש מכור...היה לי גיים בוי עם 3 משחקי פוקימון..חחח
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים וואי איזה זיכרונות...שנתים מהחיים שלי בוזבזו על הזבל הזה..כל כיתה ה' וכיתה ו' השקעתי בזה...כל היום שיחקתי עם חברים...אני הייתי ממש מכור...היה לי גיים בוי עם 3 משחקי פוקימון..חחח אח שלי היה מכור קנה 2 גים בוי קולור ואיזה 30 מישחקים מיתוכם 8 פוקימון בערך זה היה מיזמן מיזמן ליפני עידנים שלמים חח
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים גם אני הייתי מכור לזה רק שאני הייתי עם אמולטוריםלפחות עד שהומצא הגיים בוי אדוואנס ימח שמומישהו יכול להביא את התמונה עם השלט של ביקאצ'ו?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר אני אף פעם לא אהבתי תמישחקי פוקימון ומיבחינתי זה מישחק שמדגים שגם נינטנדו יכולה להיות אולטרה מיסחרית וחבל אבל אם פוקימון נותן להם כסף לזלדות\ RPGמאריו\STAR FOX וכו אני לא יתלונן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.