פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אופס , מצטער כנראה הייתי קצת מסטל מעייפות אתמול.אוקיי , אז בכל מקרה מה דעתך על הלוח?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אז ליאור, מה אתה אומר לגבי הלוח, זה מאוד משמעותי בשבילי, אני מאוד מאוד לחוץ כספית והלוח הזה של ASROCK הוא חיסכון של 300 שקל שמאוד משמעותי בשבילי,אז אתה מאמין שהוא ישרת את המטרות שלי, לא מתוכנן OC ולא שום דבר שבאמת נוגע ליכולות הלוחתודה !
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני דווקא ממליץ לך על הלוחות של אינטל!!! בלי יכולת לOC אבל יציבות בלי תחרות ומחזיקים לאורך זמן!שווה!צ'יפסט של אינטל וגם לוח וגם מעבד = יציבות!
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אז ליאור, מה אתה אומר לגבי הלוח, זה מאוד משמעותי בשבילי, אני מאוד מאוד לחוץ כספית והלוח הזה של ASROCK הוא חיסכון של 300 שקל שמאוד משמעותי בשבילי,אז אתה מאמין שהוא ישרת את המטרות שלי, לא מתוכנן OC ולא שום דבר שבאמת נוגע ליכולות הלוחתודה !לך על ה-ASRockאני דווקא ממליץ לך על הלוחות של אינטל!!! בלי יכולת לOC אבל יציבות בלי תחרות ומחזיקים לאורך זמן!שווה!צ'יפסט של אינטל וגם לוח וגם מעבד = יציבות!לפחות ה-ASRock ייתן לך אופציה להגיע לבאס 300
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים תודה קודם כל,ורק יש לי עוד שאלה קטנהמוכר במרדנית אמר לי שהDUO חייב 965 או משהו כזה, או שהוא לא פועל טוב עם 945, אני לא זוכר בדיוק מה הוא אמר,ואני אמרתי לו שלפי מה שאני יודע כל ההבדל הוא בבקר זיכרון ובאס, לDDR800 והוא אמר לי , לא לא, הוא יתחמם לך ויקח לך הרבה יותר חשמל,אם אפשר לאמת אותי או את המוכרשוב תודה
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני בספק אם הוא יודע על מה הוא מדבראם כבר חום ה-965 הרבה יותר חם מה-945ולא אין הבדל בצריכת חשמלולא אין הבדל מבחינת תמיכה במעבד
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני דווקא ממליץ לך על הלוחות של אינטל!!! בלי יכולת לOC אבל יציבות בלי תחרות ומחזיקים לאורך זמן!שווה!צ'יפסט של אינטל וגם לוח וגם מעבד = יציבות!ולפי דעתי לך על לוח וגירמפה על הקיר ...................לו רק היית קצת פחות המורה שליאין אין אין....אני חולה על הפורום הזהומה אתה חושב שלASROCK יש צ'יפסט של סוסיתא?!?!?יש לו צ'יפסט של אינטל 945Pואם אתם כבר שואלים אותי זה הצ'יפסט המושלם למחשבים שלא יעברו OCכי הצ'יפסט 965 מתחמם כמו מיקרוגל
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני בספק אם הוא יודע על מה הוא מדבראם כבר חום ה-965 הרבה יותר חם מה-945ולא אין הבדל בצריכת חשמלולא אין הבדל מבחינת תמיכה במעבדאז מה כן ההבדל? (ככה על רגל אחת, אם אני יתחיל לחפש עכשיו בפורום יקח לי חצי שעה להבין)
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים גשר צפוני חדש יותר (שנקרא, כמה מוזר, i965P/G/Q) ותומך במחלק נוסף של זכרון ל-C2D שזה בקיצור DDR2-800גשר דרומי חדש יותר (שנקרא ICH8/R), בו הוסיפו שני חיבורי SATA (לסה"כ של 6) והורידו חיבור IDE אחד (לסה"כ של 1)בגשר ICH8R שתומך גם ב-RAID הוסיפו אופציות נוספות של RAID (נדמה לי ש-5 ו-10 אבל לא בטוח)
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אין הבדלים משמעותיים בין צ'יפסט 945 ל965ההבדלים הם בעיקר 965- תמיכה בזכרונות עד 800 - שלך אין לזה צורך בכלל כי זכרונות 800 הם לOC ולך יספיק בהחלט זיכרון 667965-גשר דרומי חדש יותר ICH8 - אבל לא משהו ששווה בשבילו להוסיף עוד 300 ש"ח..מה גם שבASROCK שאני וליאור המלצנו לך עליו יש גשר דרומי ICHR7שייתן לך תמיכה בRAID במידה ותצטרךחוץ מזה אני לפחות לא יודע על עוד הבדלים!
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים חחחח מספיק לי SATA אחד 667 לא צריך יותר, ולא יצר לי להשתמש בRAID כי כרגע 160 GB מספיק לי הבנתי את ההבדל תודה רבה חברה! עכשיו רק לעוד שתי שאלות 1) האם יש איזשהי הצדקה לקחת Gigabyte GA-945P-s3 שעולה 120 שח יותר מהASROCK? 2) המוכר המהולל במרדנית גיחך שהוא ראה שבנעה הציעו לי זכרון TWINMOS CL5, בעוד הוא אמר שאצלו אקבל AENEON CL3 באותו המחיר (WTF)?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים תראה אין לי בעיקרון נסיון עם Aeneonאבל כל עוד יש עליהם אחריות, קח אותם"2) המוכר המהולל במרדנית גיחך שהוא ראה שבנעה הציעו לי זכרון TWINMOS CL5, בעוד הוא אמר שאצלו אקבל AENEON CL3 באותו המחיר (WTF)?ניראה לי המוכר התבלבל עם זכרונות DDR1DDR2 עם CL3 ,גם אם יש כאלה זכרונות הם לא יעלו במחיר הזול של TWINMOSחוץ מזה שחברת Aeneon לרוב מייצרת זכרונות רגילים ולא לאוברקלוק
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים תודה רבה לכל מי שעזר לי,אני אפתח ת'רד מסודר במפרטים בשביל לגבש דעה סופית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.