פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אמרתי לא לקנות כרטיסים של קריאטיב הזוליםואמרתי שה x-fi ומעלה הם טובים . (כאשר יש טוענים שגם ההאדוגי 2 zs כרטיס מצוין ) אמרתי את זה אחרי שכמה חודשים(זה לקח כמה חודשים כי היה לי מחסור במזומנים - עד שהשגתי ) עשיתי "מחקר" על כרטיסי קולוהתכוונתי רק לטובה - שיהיה לכם כרטיס איכותי נטו ולא למטרה אחרת וישחזיק אצלכם שנתיים שלוש בסבבהמשהו לא בסדר ? (ואין לי x-fi )ואם יש טענות תפנו לקריאטיב שישפרו את ה low end והרבה...היה עדיף להם - או למכור כרטיסים איכותים ,או לא למכור בכלל
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים חברה, הכל טוב ויפה והX-FI הוא כרטיס מצויין... אבל מה עם אלה שאין להם את המינימום 700 שקל האלה להוציא על הכרטיס קול? (ואני לא מדבר עליי) אז מה עכשיו? חוץ מהX-FI כל שאר הכרטיסים (Audigy1\2\4) פסולים?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים נו בגלל זה אני אומר שהוא יכול לקחת audigy 4 se מKSPאבלאם רוצים חווית גיימינג מצויינת צריך לחסוך קצת כסף בצדזה כמו שאני יכול לקנות מסך 17 ב900 שקל עם בלה בלה בלה MS ומריחות וצבעים מגעילים וכל זה ועדיין אפשר לראות סרטים ולקרוא טקסטאבל יש את מי שרוצה להשקיע ולקבל חוויה מושלמת שיכול לקנות מסך למחשב שהוא מאוד יקר כמו הDELL ההכי אחרון, מסך רחב שאפשר לראות 1080p או iאבל זה עולה הרבה הרבה יותרובגלל זה, בגלל שהוא ציין שכל מה שהוא צריך זה סאונד טוב ל5.1 אני אומר שהכי משתלם לו הaudigy 4 se ב290 שקלים
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים זה כמו שאני יכול לקנות מסך 17 ב900 שקל עם בלה בלה בלה MS ומריחות וצבעים מגעילים וכל זה ועדיין אפשר לראות סרטים ולקרוא טקסטאבל יש את מי שרוצה להשקיע ולקבל חוויה מושלמת שיכול לקנות מסך למחשב שהוא מאוד יקר כמו הDELL ההכי אחרון, מסך רחב שאפשר לראות 1080p או iאבל זה עולה הרבה הרבה יותרנכון מאוד, אני שמח שהבנת אותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.