פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים זקוק להמלצה למחשב נייד לשימושי אופיס,אינטרנט והכי חשוב MATLABקיימת אפשרות בזמן הקרוב לקנות מארה"בלקחתי לדוגמה את LENOVO N100 שעולה בארץ 5600 שקל ובארה"באפשר למצוא אותו ב 2000 שקל פחות!!הבנתי שבארץ משלמים רק מע"מ ועוד אפשר לקבל החזר מס על המע"מ שלוקחים לי בארה"בוזה יוצא ממש משתלם אם זה ככהאז קודם כל אני רוצה לדעת עם זה נכוןחוץ מזה המלצה ללפטופ בארץ במחיר הזה או מארה"ב במחיר הזה וזה במידה ויש אחריות בינלאומיתשאפשר לממש אותה גם בארץאני ממש אודה למי שיכול לעזור ויש לו נסיון בזה כי אני לא מבין בזה כלום
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים 1. אכן, משלמים רק מע"מ. אבל אם אתה לא מביא בעצמך, יש לך גם עלות משלוח.2. ה-N100 הוא בחירה לא רעה, תדאג כמובן לכפול ליבה ולא סלרון M.3. ל-IBM (לנובו) אחריות בינלאומית.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר תודה על התגובהאשמח לעוד המלצות כי אני ממש לא מכיר ולא יודע איפו לחפשאת הדגם הזה ראיתי בחוברת של באגגם תגובות של מה לא לקנות או ממה להיזהר יתקבלו בשמחה
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר אני מצטער אם לא ההיתי ברור באמת עירבבתי פה 2 נושאיםאני מחפש מחשב שפה בארץ יעלה בסביבות ה 5000 שקלואם יצא לי לקנות בחו"ל זה יצא רק יותר זול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.