עבור לתוכן

צריך מחשב לעבודה משרדית ב2.3 K

Featured Replies

פורסם

שלום וצהריים טובים לכולם.

אחותי בקרוב תיהיה רשמית סטודנטית במכללת אורנים והיא רוצה מחשב לעבודה משרדית להדפסות וכאלה..

ברשותכם אני מבקש מפרט לא בתקציב כול כך גדול..בכול זאת זה מחשב לעבודה משרדית.

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2300 ש"ח +- ~אפשר לחרוג ב100 או 200 שקלים זה לא קריטי.

כמו כן המחשב ישולם במזומן.

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות,אינטרנט,אופיס,הדפסות וכו'.

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

מקלדת +עכבר ורמקולים..שיהיה משו פשוט. לא צריך מסך.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי בעיקרון צריך הכול חוץ מי מסך.

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אממ לא.

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

שלא יהיה מחשב רועש. ושהצבעים יהיו מותאמים אחד לשני פחות או יותר =\ שלא יהיה מארז גימינג או משו..יוקרתי.

משו פשוט עם ספק יציב שעושה את העבודה כמו שצריך לעבודה משרדית טובה ויעילה.

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבת מחשב במעבדה בלבד.

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כמו שאמרתי לאורך כול התשובות..שיהיה מחשב טוב לעבודה משרדית.

הערות:

סומך עליכם. ;)

בתודה מראש לכול מי שיעזור,אור.

המשך יומטוב וגמר חתימה טובה :]

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/specslist/view/1/

מפרט מעולה לתקציב שלך

אווקי תודה...אבל זה ללא מקלדת עכבר ורמקולים.

וגם מאיפה קונים את המחשב הזה?

מאיפה בנו את המפרט הנ'ל מפנדה?

מי KSP..

בתודה מראש.

פורסם

הכי טוש שתשלח הודעה פרטית לאינגרל או לליאור והם יגידו לך מאיפה..כי אני לא יודע..אני רק רואה שזה לא מ-KSP לפי המחירים...

מקלדת ועכבר של MS עולים 100 שקל בערך..אולי פחות...

רמקולים אני לא יודע איזה אתה רוצה..אבל זה יחסית גרושים...

פורסם

הנה (נבנה ב ksp.co.il):

מעבדי ?AMD? כמות

מחיר סה"כ

Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 1

790

790

לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות

מחיר סה"כ

M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) 1

495

495

זכרונות? DDR II 667 כמות

מחיר סה"כ

512MB Elixir 2

300

600

דיסקים קשיחים? Seagate כמות

מחיר סה"כ

80GB 7200RPM 1

250

250

צורבים? DVD Recorders כמות

מחיר סה"כ

LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) 1

195

195

מארזים? כמות

מחיר סה"כ

Frontier DELIGHT MIDI 400W, 120mm Fan, Silver 1

170

170

מקלדות? Logitech כמות

מחיר סה"כ

Logitech Internet Pro Black 1

75

75

עכברים? Microsoft כמות

מחיר סה"כ

Microsoft Basic Optical Mouse Black 1

55

55

רמקולים? כמות

מחיר סה"כ

GPT 2.1 1

65

65

סה"כ

2695

אני לא בטוח לגבי הצורב (GSA-H10AK ) אבל אני חושב שהוא די זהה ל H10N (תקנו אותי אם אני טועה).

בכל מקרה שמתי לך מעבד כפול ליבה ולוח כמו במפרט המומלץ באתר, אבל שני זיכרותנות של 512 במקום אחד (30% יותר ביצועים), רמקול סבבה, עכבר+מקלדת סבירים (טובים מאד יחסית לתקציב) אבל לגבי המארז+ספק אני לא בטוח,

יש מבחר מאוד דל של מארזים וספקים בKSP במיוחד בתקציב שלך אבל אני חושב שזה יהיה בסדר מכיוון והספק הוא ג'נרי 500W אך גם המערכת לא חזקה במיוחד אז אני חושב שיהיה בסדר...

זהו בעקרון. אני לא מומחה אז בטוח יבוא מישהו ויתקן אותי אבל זה הבסיס.

תהנה!

פורסם

עדיין עדיף ללכת על המפרט מהמפרטים מומלצים שנתתי אליו לינק פשוט לחלק את הזיכרון ל-2*512 באמת...

חוץ מזה הספק והמארז עדיפים במפרט הזה

פורסם

הבעיה זה שהוא צריך מפרט בפועל שהוא יכול לקנות אותו ככה מחנות ולא רק באופן תיאורטי.

המפרט של JSK הוא מאוד דומה למפרט המומלץ ולא רע בכלל רק שהספק והמארז גנריים ולא מומלצים וגם הזכרונות נראים לי חשודים קצת.

בהחלט עדיפים הספק והמארז והזכרונות מהמומלצים, וקח TwinMOS? מKSP במקומם (יעלה לך 100 שקל יותר לשני הסטיקים ביחד).

פורסם

הבעיה זה שהוא צריך מפרט בפועל שהוא יכול לקנות אותו ככה מחנות ולא רק באופן תיאורטי.

המפרט של JSK הוא מאוד דומה למפרט המומלץ ולא רע בכלל רק שהספק והמארז גנריים ולא מומלצים וגם הזכרונות נראים לי חשודים קצת.

בהחלט עדיפים הספק והמארז והזכרונות מהמומלצים, וקח TwinMOS? מKSP במקומם (יעלה לך 100 שקל יותר לשני הסטיקים ביחד).

זכרונות של טווינמוס וספק+מארז איכותיים (למשל קומפיוקייס) יעלו לו ביחד בKSP כלמעלה מ250 ש"ח יותר ואני לא חושב שזה נכנס בתקציב כי גם ככה המפרט ב400 ש"ח יותר אז...

פורסם

לא חייב קומפיוקס. הוא יכול לקחת את הפוקסקון מהמפרט זה יהיה לו סבבה.

לגבי הזכרונות , אני מודע לזה שזה חורג מהמפרט אבל זה נראה לי חשוב. הבעיה זה שהמחירים של זכרונות עלו קצת מאז שהכינו את המפרטים המומלצים.

הבעיה שאני לא רואה כל כך איפה לקצץ.

יש מצב להגדיל את התקציב קצת? או שאולי נחפש לך לוח אם יותר זול?

פורסם

אין פוקסקון בKSP ושם זה הכי זול (לדעתי) אז בניתי לו משם... לדעתי הספק והמארז יספיקו, בכל זאת לא מדובר פה במפלצת משחקים...

פורסם

נכון, אבל בכל זאת הייתי ממליץ לו לקחת ספק ומארז טובים גם אם הוא צריך להביא אותם מחנות אחרת ושירכיבו לו הכל בKSP.

לגבי הזכרונות אני חושב עדיין שעדיף לעבור לTwinmos .

פורסם

תוכל להשיג את המפרט הזה ב www.logicpc.co.il

רק תקח סטיק אחד של גיגה DDR2 533 מה שיחסוך לך כ 100 שקל כדי לקנות את המעבד שעולה שם כ 900 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים