עבור לתוכן

מה ההבדל בין 256 ל 512 בכרטסי מסך ?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מהההבדל בין הזיכרון בכרטיסי מסך ועד כמה הוא משפיע על הביצועים היום בעידן ה XP

ובעציד בעידן ה VISTA

פורסם

והרי המקום הכי הגיוני לשאול שאלה כזאת שנוגעת לכרטיסי מסך ול-Windows היא פורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות"

מועבר

פורסם

למה ליאור? זה כן קשור מה שהוא רשם הוא מתכוון לזיכרון של הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

אז בסופו של דבר מה ההבדל

פורסם

יש הבדל לא קטן כמובן תלוי במשחק..

מאמינים שבעתיד רוב המשחקים יוכלו לנצל 512

פורסם

היום כמעט ולא צריך יותר מ256MB (אלה אם כן אתה משתמש ברזולוציות גבוהות מאוד) אבל בכרטיסי הH-E בגרסאות עם 512MB יש שיפור בקלוקים (ועוד כמה שיפורים אחרים) כלומר שגירסאות ה512MB יותר חזקות לא דווקא בגלל ה"512MB"

פורסם

היום כמעט ולא צריך יותר מ256MB (אלה אם כן אתה משתמש ברזולוציות גבוהות מאוד) אבל בכרטיסי הH-E בגרסאות עם 512MB יש שיפור בקלוקים (ועוד כמה שיפורים אחרים) כלומר שגירסאות ה512MB יותר חזקות לא דווקא בגלל ה"512MB"

חוץ ממקרה 7800GTX אני לא מכיר מקרים שבהם אותו הכרטיס עם יותר זיכרון הגיע גם עם קלוקים יותר גבוהים.

פורסם

512 מגה נותן לך לטעון טקסטורות יותר גדולות מאשר 256

פורסם

רק תראה שלא עובדים עליך ואתה קונה כרטיס עם יותר זכרון אבל עם רוחב פס קטן יותר. זה מרקטינג רצחני.

פורסם
  • מחבר

רגע אז מה ההבדל בכרטיס מסך ראדון X1900XT 256 לבין ראדון X1900XT 512 ?

פורסם

שאלה מצוינת שגם אני שאלתי עד שמצאתי REVIEW שאני כבר לא זוכר איפה הוא (גוגל) אבל מה שהוא הראה שברזולוציות סבירות (נדמה לי עד 1280X1024) הוא עבד מאוד קרוב ל 512!! אותו הדבר למעשה, בגלל זה לדעתי ה 1900XT 256 הוא הכרטיס הכי מדהים ביחס למחיר שלו.

אבל הבנצ'ים שעשו זה כמובן למשחקים שיצאו עד היום, אבל גם ככה זה לא משנה כי כל מה שהולך לצאת זה יהיה על DX10...

בקיצור כולם אומרים פה בפורום, תתפשר על איזה משהו מגניב HIGH-MED ב1000-1600 שקל, יחזיק לך סבבה שנה ככה ואז תרביץ אותה ב DX10.

האמת שאת מי שצריך לשאול זה את בעלי הכרטיסים החזקים של הדור הישן ולא את המחזיקים העכשוויים, כי הם יכולים לתת לך תשובה יותר לאורך זמן-מחיר.

!

עריכה:

הנה לינק שעושה לך השוואה מגניבה בכל הבנצ'ים הרלוונטים להיום כולל גרסאת ה 512:

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/atiradeonx1900xt/print.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים