פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר בדיוק אותו הזמן שהוא יכול להחזיק במהירות סטוק שהוא בא איתה מהמפעל...אני לא כל כך מבין במושגים מזה מהירות סטוק?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מהירות סטוק-המהירות הרגילה שאיתה בא המעבד מהמפעל בעצם..ללא OC וכו'...המהירות סטוק של ה-6300 היא 1.86...
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר כן אבל לא עניתה לי כמה זמן הוא יוכל להחזיק עם OC כדיי להגיע לרמה של 6400 מ 1.8 ל 2.2 משהו כזה?כי אם זה יהיה טיפה זמן אני לא יעשה חייב קירור סטוק למעבד?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים טוב נראה לי שגלשנו..אז אולי יעבירו אותנו עוד מעט לפורום אובר' וקירור..בכל מקרה...עניתי לך דווקא :בדיוק אותו הזמן שהוא יכול להחזיק במהירות סטוק שהוא בא איתה מהמפעל...וזה אומר שזה יכול להיות שהוא יחזיק 3 שנים ויכול להיות 5 ויכול להיות 10...אין תאריך ודאי...OC כזה קטנטן אתה בשקט יכול לעשות עם קירור סטוק...אם ירעיש לך אתה יכול תמיד להחליף למשהו יותר רציני.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים תגיד אתה לא מקשיב לדברים שאני אומר? כבר פעם שניה...טוב נראה לי שגלשנו..אז אולי יעבירו אותנו עוד מעט לפורום אובר' וקירור..בכל מקרה...עניתי לך דווקא :וזה אומר שזה יכול להיות שהוא יחזיק 3 שנים ויכול להיות 5 ויכול להיות 10...אין תאריך ודאי...OC כזה קטנטן אתה בשקט יכול לעשות עם קירור סטוק...אם ירעיש לך אתה יכול תמיד להחליף למשהו יותר רציני.במילים אחרות-כן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.