פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים קיבלתי היום הצעת מחיר למפרט הזהאחרי ים בלאגן וכבר שנה אני מנסה לקנות מחשב ואמרו לי לחכות לקונרואז היום עשיתי צעד משמעותי רק צריך לקחת והכל טובדיסק קשיח - WD 320 GB, 7200 RPM 16MBמאוורר למעבד - THERMALTAKE BigTyphoonספק כח - ENERMAX LIBERTY 500Wכרטיס מסך - ?Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I AVIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLERסה"כ: 3500איך ?שאר הדברים יבואו אחר כך בעוד קומבינה איכשהו
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מצויין..מחיר טוב.. רק תחשוב אם אתה אכן זקוק ל320GB...זה לא יוצא משתלם ככ לעומת 250.. אבל אין תלונות תוסיף תקציב מהר כי לא יוותרו לך על זה-אתה משתמש ותיק יחסית...
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר נשמה הייתי גם קונה 500 גיגה רק אין כסףיש לי עכשיו 400 אחי ולא מספיק בגרוש אני כבר שנה לא יכול להוריד שיר חח יש לי עסק ויש לי ים דברים אני מפחד לרשום חחחאם תרצה דבר בפרטי אחיומחכה לעוד תגובות בבקשהנו חברה עד שאני כולי מתלהב תגלו קצת התענינות
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים קיבלתי היום הצעת מחיר למפרט הזהאחרי ים בלאגן וכבר שנה אני מנסה לקנות מחשב ואמרו לי לחכות לקונרואז היום עשיתי צעד משמעותי רק צריך לקחת והכל טובדיסק קשיח - WD 320 GB, 7200 RPM 16MBמאוורר למעבד - THERMALTAKE BigTyphoonספק כח - ENERMAX LIBERTY 500Wכרטיס מסך - ?Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I AVIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLERסה"כ: 3500איך ?שאר הדברים יבואו אחר כך בעוד קומבינה איכשהואם יש לך 400GB והם מלאים אז אתה צריך צורב DVD ולקנות כמה דיסקים, עוד HD לא יעזור לך.הקירור ממש קקי!!!!!1סתם לא, אבל בקצת פחות כסף אתה מקבל את ה- SCYTHE NINJA שהוא יותר טוב.כרטיס מסך אחלה.ספק... ספק חזק מה אני אגיד לך.אבל אני לא חושב שאתה צריך משהו כזה. תיקח באמת LIBERTY 400W או שתוסיף איזה מאה שקל ותיקח CORSAIR 520W שהוא הרבה יותר טוב.נ.ב.בנועה מחשבים החלקים האלה עולים ביחד: ¤3,845.00
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים לרוא ל-BT קקי זה ממש ממש מוגזם...הנינג'ה עדיף אבל גם רועש...שיעשה את החשבון שלו לבד...למפרט הנוכחי ליברטי 400 צריך להספיק..אבל כנראה הוא צריך להתכונן לעתיד..אני חושב שהוא יודע מה הוא עושהמפרט מצויין ואם אתה צריך 320 ג'יגה אין מה לשנות! (הלוואי עליי)תתחדש
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים לרוא ל-BT קקי זה ממש ממש מוגזם...הנינג'ה עדיף אבל גם רועש...שיעשה את החשבון שלו לבד...למפרט הנוכחי ליברטי 400 צריך להספיק..אבל כנראה הוא צריך להתכונן לעתיד..אני חושב שהוא יודע מה הוא עושהמפרט מצויין ואם אתה צריך 320 ג'יגה אין מה לשנות! (הלוואי עליי)תתחדשאני צחקתי כשאמרתי שהוא קקי וזה ברור.והנינג'ה בכלל לא רועש. יש לי E6400 שעשיתי לו OC לקצת יותר מ- 4GHz ואפילו ככה הנינג'ה שלי שקט מאוד מאוד. אלא אם כן אתה ממש מתאמץ, אתה בכלל לא שומע את המחשב.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר תודה חברה ננעלתי קצת על המפרטרק מה שעכשיו אני חושב זה בעיה אחתסוגי HD ראיתי כמה סוגים לא יודע מה לקחתרשמתי פה על זהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207294.new#newוהכרטיס מסך יש בעוד 80 שקל את ה 1900XTX אבל בלי קירור מה עושים ?ואח שלי גיבורStupidityTheory זה מנועה נשמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.