עבור לתוכן

מפרט חדש בתקציב שנע בין 5000-5400 ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני כבר אוטוטו קונה מחשב חדש והרכבתי לי מפרט, הבעיה היא לא בחלקים (או שאולי תמצאו שכן) אלא במחיר אשר עומד על סביבות ה5300 בקניית כל הרכיבים מחנות אחת (וזו לא חנות אחת שמוכרת ב5300 אלא מספר חנויות, ושוב זה + -)

אני לא צריך ציוד היקפי ומסך כבר ייקנה שבוע הבא (LG L1970HR)

מטרתי בנושא זה היא שתעזרו לי למצוא חנות אשר תמכור את החלקים הבאים במחירים יחסית זולים ואם אפשר מאיזור המרכז.

תודה רבה :xyxthumbs:

הנה המפרט:

Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775

Gigabyte GA-965P-S3

PQI \ TwinMos\ OCZ DDR2- 667 MHZ (1GB x 2)

Leadtek GeForce 7300GT 256MB DDR2 (128bit) PX7300GT TDH (כמובן שכרטיס מסך זה הוא בעצם כרטיס ביניים שיוחלף לכרטיס DX10)

WD 250GB- KS- 16MB- 7200RPM- SATA 2 \ Maxtor 250GB- 16MB- 7200RPM- SATA 2

Gigabyte 3D AURORA 570

Enermax Liberty 400W

ושוב, תודה...

פורסם

הספק הזה יותר מדי חזק בשבילך...

אתה צריך FSP 400W באיזה 330שקל ולא יותר. מקסימום את הגרסא המחוזקת שעולה ככה 380שקל.

למערכת כזאת אין מה לעשות עם ספק 500שקל כזה.

עכשיו, למה משמש המחשב? אתה מתכוון לשחק בו או סתם לגלוש באינטרנט ולראות סרטים?

עם הכרטיס שלקחת אתה בקושי תוכל לשחק משחקים שהם לא מיושנים.

עריכה: שמתי לב שאתה לוקח את האורורה... המארזים האלה עולים איזה 1000 שקל והם בקושי שווים 500. אם אתה רוצה מארז טוב ואיכותי לך על ה- CENTURION 5.

פורסם

הוא אמר שהוא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך ואני מניח שבשביל זה הספק.

אם אתה מחפש משהו לקצץ בו תנסה תוריד את הלוח אם ל GA-945P-S3

פורסם

הוא אמר שהוא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך ואני מניח שבשביל זה הספק.

אם אתה מחפש משהו לקצץ בו תנסה תוריד את הלוח אם ל GA-945P-S3

אם יש לך תקציב גבוה (וככה זה נראה) אז אני ממש לא ממליץ על CHIPSET 945. למרות שה- 945P הם טובים יחסית ל- CHIPSET הזה אבל עדיין על לוחות האם של 945 הם בעיתיים. מאוד מציע לך ללכת על 965, הלוחות האלה פשוט יותר טובים בביצועים.

פורסם

הלוח הספציפי הזה לפי השוואות שעשו הוא כמעט אותו דבר מבחינת ביצועים כמו הלוח שהוא בחר.

ההבדל העיקרי הוא שהלוח המבוסס 965 תומך גם בDDR800 אבל הזכרונות שלו 667 גם ככה אז לא משנה.

זה ממש לא נכון להצהיר הצהרות כאלה לגבי ציפסט 945 לעומת 965. זה תלוי בלוח. כמובן שעדיף תמיד את היותר חדש אבל יש הבדל גדול במחיר.

פורסם

הלוח הספציפי הזה לפי השוואות שעשו הוא כמעט אותו דבר מבחינת ביצועים כמו הלוח שהוא בחר.

ההבדל העיקרי הוא שהלוח המבוסס 965 תומך גם בDDR800 אבל הזכרונות שלו 667 גם ככה אז לא משנה.

זה ממש לא נכון להצהיר הצהרות כאלה לגבי ציפסט 945 לעומת 965. זה תלוי בלוח. כמובן שעדיף תמיד את היותר חדש אבל יש הבדל גדול במחיר.

ההבדל בביצועים הוא קטן זה נכון.

אבל זה ידוע שכאשר מחברים רכיבים חדשים עם לוחות 945 אז נוצרות לפעמים הרבה בעיות מאוד מוזרות.

בכל מקרה, אם יש לו מספיק כסף בשביל הזכרונות, הספק והמארז האלה אז אני ממש לא ממליץ לו לקחת 945.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות :yelclap:

דבר שני, על המפרט הזה השקעתי ימים שלמים בקריאת חומרים מהפורום ומחו"ל (ככה שאני את המחקר שלי עשיתי :lol:)

אני לוקח את הספק הזה בכוונה כדי "לקוות" שהוא יחזיק לי כרטיס DX10 וכמובן אחד הכרטיסים מהדור השני כי הדור הראשון לדעתי יהיה זולל אנרגיה...

המחשב ישמש בעיקר למשחקים, אינטרנט, תוכנות וכו'. אני מודע לכך שהכרטיס הנ"ל יחזיק לי משחקים חדשים על הגדרות נמוכות אבל גם זה משהו לעומת המפרט הנוכחי שלי שלא מריץ משחקים חדשים.

בקשר ללוח, אני לוקח את ה965 מכיוון שהוא צ'יפסט יותר מתקדם, פחות בעיות תאימות, וכמובן OC טוב בעתיד הרחוק.

אם אצטרך, אשלם את ה5300 ש"ח האלה, אך אני מברר איתכם האם יש חנויות שמוציאות מפרט כזה זול יותר.

עוד שאלה:

אני הלכתי להצעות מחיר בחנויות, ובאייבורי הציעו לי זיכרון CEON ובתוספת 160 ש"ח (לשני הסטיקים) הם יכולים להחליף לOCZ, האם כדאי? (והמחיר של הOCZ כלול ב5300 שהצגתי בתחילת הנושא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים