פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים שלום יש לי כמה שאלות :זה המפרט של המחשב שלי :Pentium D 945 3.4ghz dualcoreasusp5ld2wd1600js - wd 160gbaeneon ddr-2 667 512x2ati radeon x1800GTO 256mbזה המחשב שלי קניתי אותו לפני חודש וחצי בערך עכשיו המאוורר של הכרטיס מסך עושה הרבה רעש שאני משחק במשחק על הגדרות גבוהות .. מה אני יכול לעשות עם זה? האם זה קשור לקירור ? אשמח עם תענו לי כי אני מוטרד מאוד..שאלה שנייה : אני משחק במשחק קונטר סטרייק סורס ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך ati radeon x1600pro ושאני משחק הFPS אצלי הוא 100 בקושי כל פעם יורד ועולה בחזרה.. אצלו הfps באותה מפה הוא מגיע ל200 ועובר אותו.. איך זה הגיוני? הכרטיס מסך של הרבה יותר חזק משלו ועולה יותר יקר גם...אלה השאלות שלי מצטר שקצת ארוך.. תודה רבה..
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים הרעש יכול להיות כי משהו נתקע במאוורר או כי בקיץ חם פה בצורה מזעזעת והמאוורר עובד על מקסימום (ידוע שהגופי קירור של ATI רועשים במצבים מסויימים).בקשר ל FPS יכול להיות שחוץ מהכרטיס החלקים האחרים במחשב שלו חזקים יותר ואז זה מעלה טיפה. או שהוא משחק על הגדרות נמוכות יותר.במקרה שלא תבדוק איזה ספק יש לך לפעמים הכרטיס מוגבל מהספק.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר הספק שלי באמת לא נקנה בנפרד הוא בא עם המארז זה השם המלא של המארז תראה :CASE MIDI ATX 4JA-L-DT807 Window,500W MAX,24pin (silverוכל המחשב שלי הוא עלה לי 4435 ולו עלה 3100 הוא קנה סתם מורכב והוסיף כרטיס מסך זהו אז אתה אומר לי ששלו יותר טוב משלי ?וד''א יכול להיות שזה קשור לספק? כי את הכל אינ קניתי בנפרד חוץ מהספק שבא עם המארז? זה אומר שבגללו נתקע לי משחקים לפעמים והמאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש..?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים תבדוק איתו על איזה הגדרות הוא משחק והספק שיש במארז הזה הוא ג'נרי (גם המארז ג'נרי).
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מן הסתם שאתה שם הכל על HIGH אתה גורם לכרטיס להתאמץ יותר ולכן להתחמם יותר ולכן המאורר יעבוד קשה יותר.. השאלה כמה רעש .. לגבי הFPS .. החבר הנחמד שלך לא משחק על אותם הגדרות שאתה משחק.. או שהוא סתם מטריף אותך
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר אני והוא משחקים על אותם הגדרות ושלו עדיין יותר גדול משלי משהו פה מריח לא טוב ותגיד הספק הזה טוב הוא יחזיק את המערכת ? או שעדיף לקנות חדש?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים כשאתה אומר שה-FSP לא עובר את ה-100FSP ולפעמים יורד - עד כמה יורד?יכול להיות שפשוט ב-Config שלך ישנה הגבלה ל-100FPS ומן הסתם הוא יורד לפעמים ל-90FPS.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים יש לי רק שאלה אחת למה אתה צריך FPS של יותר מ 100 אם העין שלך לא יכול לראות יותר מ 70 פריימים בשניה?תתבגרו טיפה ותבינו שאתם לא יכולים להרגיש הבדל בין 70 יציב ל 100 יציב כי בכל מקרה העין תראה אותו דבר
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים יש לי רק שאלה אחת למה אתה צריך FPS של יותר מ 100 אם העין שלך לא יכול לראות יותר מ 70 פריימים בשניה?תתבגרו טיפה ותבינו שאתם לא יכולים להרגיש הבדל בין 70 יציב ל 100 יציב כי בכל מקרה העין תראה אותו דבר יש דברים שגם אם אתה לא רואה אותם הם עדיין יכולים להשפיע 100 או 70 זה אותו דבר למראה העין אבל לא למוח. נפקא מינא להתעייפות העין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.