עבור לתוכן

שלום יש לי שאלה בקשר ל x1800gto

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כמה שאלות :

זה המפרט של המחשב שלי :

Pentium D 945 3.4ghz dualcore

asusp5ld2

wd1600js - wd 160gb

aeneon ddr-2 667 512x2

ati radeon x1800GTO 256mb

זה המחשב שלי קניתי אותו לפני חודש וחצי בערך עכשיו המאוורר של הכרטיס מסך עושה הרבה רעש שאני משחק במשחק על הגדרות גבוהות .. מה אני יכול לעשות עם זה? האם זה קשור לקירור ? אשמח עם תענו לי כי אני מוטרד מאוד..

שאלה שנייה : אני משחק במשחק קונטר סטרייק סורס ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך ati radeon x1600pro ושאני משחק הFPS אצלי הוא 100 בקושי כל פעם יורד ועולה בחזרה.. אצלו הfps באותה מפה הוא מגיע ל200 ועובר אותו.. איך זה הגיוני? הכרטיס מסך של הרבה יותר חזק משלו ועולה יותר יקר גם...

אלה השאלות שלי מצטר שקצת ארוך..

תודה רבה..

פורסם

הרעש יכול להיות כי משהו נתקע במאוורר או כי בקיץ חם פה בצורה מזעזעת והמאוורר עובד על מקסימום (ידוע שהגופי קירור של ATI רועשים במצבים מסויימים).

בקשר ל FPS יכול להיות שחוץ מהכרטיס החלקים האחרים במחשב שלו חזקים יותר ואז זה מעלה טיפה. או שהוא משחק על הגדרות נמוכות יותר.

במקרה שלא תבדוק איזה ספק יש לך לפעמים הכרטיס מוגבל מהספק.

פורסם
  • מחבר

הספק שלי באמת לא נקנה בנפרד הוא בא עם המארז זה השם המלא של המארז תראה :

CASE MIDI ATX 4JA-L-DT807 Window,500W MAX,24pin (silver

וכל המחשב שלי הוא עלה לי 4435 ולו עלה 3100 הוא קנה סתם מורכב והוסיף כרטיס מסך זהו אז אתה אומר לי ששלו יותר טוב משלי ?

וד''א יכול להיות שזה קשור לספק? כי את הכל אינ קניתי בנפרד חוץ מהספק שבא עם המארז? זה אומר שבגללו נתקע לי משחקים לפעמים והמאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש..?

פורסם

תבדוק איתו על איזה הגדרות הוא משחק והספק שיש במארז הזה הוא ג'נרי (גם המארז ג'נרי).

פורסם

מן הסתם שאתה שם הכל על HIGH אתה גורם לכרטיס להתאמץ יותר ולכן להתחמם יותר

ולכן המאורר יעבוד קשה יותר.. השאלה כמה רעש ..

לגבי הFPS .. החבר הנחמד שלך לא משחק על אותם הגדרות שאתה משחק.. או שהוא סתם מטריף אותך :bash:

פורסם
  • מחבר

אני והוא משחקים על אותם הגדרות ושלו עדיין יותר גדול משלי משהו פה מריח לא טוב ותגיד הספק הזה טוב הוא יחזיק את המערכת ? או שעדיף לקנות חדש?

פורסם

קנה חדש (יכול לסכן את המערכת)

פורסם

בדוק טמפרטורות.

פורסם

כשאתה אומר שה-FSP לא עובר את ה-100FSP ולפעמים יורד - עד כמה יורד?

יכול להיות שפשוט ב-Config שלך ישנה הגבלה ל-100FPS ומן הסתם הוא יורד לפעמים ל-90FPS.

פורסם

יש לי רק שאלה אחת למה אתה צריך FPS של יותר מ 100 אם העין שלך לא יכול לראות יותר מ 70 פריימים בשניה?תתבגרו טיפה ותבינו שאתם לא יכולים להרגיש הבדל בין 70 יציב ל 100 יציב כי בכל מקרה העין תראה אותו דבר :kopfpatsch:

פורסם

יש לי רק שאלה אחת למה אתה צריך FPS של יותר מ 100 אם העין שלך לא יכול לראות יותר מ 70 פריימים בשניה?תתבגרו טיפה ותבינו שאתם לא יכולים להרגיש הבדל בין 70 יציב ל 100 יציב כי בכל מקרה העין תראה אותו דבר :kopfpatsch:

יש דברים שגם אם אתה לא רואה אותם הם עדיין יכולים להשפיע

100 או 70 זה אותו דבר למראה העין אבל לא למוח.

נפקא מינא להתעייפות העין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים