פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מישהו יודע איך אני יכול בתמונה שיצאה די חשוכה להבהיר רק את הדמות שאני רוצה ולא את כל התמונה ?
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר למה אתה מתכוון במקור אור ?שיחקתי עם הLEVEL וה-SHADOW\HIGHLIGHTאבל אני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות את הבהירות רק של דמות מסויימת
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים יש כמה דרכים האפשרות המקצועית דרך כלי "עט הציפורן" והדרך המהירה אבל פחות מדויקת בעזרת כלי הלאסו המגנטי.הבט בתמונות...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר יש כמה דרכים האפשרות המקצועית דרך כלי "עט הציפורן" והדרך המהירה אבל פחות מדויקת בעזרת כלי הלאסו המגנטי.הבט בתמונות...אני מכיר את כלי הלאסו המגנטי אבל אחרי שאני מסמן משהו ומעביר לשכבה חדשה כשאני מחזיר אותו לישנה זה סיבוך לשים אותו באותו מקום :\העט הזה לא הבנתי איך הוא עובד יצא לי משהו שונה לגמרי משלך
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אני מכיר את כלי הלאסו המגנטי אבל אחרי שאני מסמן משהו ומעביר לשכבה חדשה כשאני מחזיר אותו לישנה זה סיבוך לשים אותו באותו מקום :\העט הזה לא הבנתי איך הוא עובד יצא לי משהו שונה לגמרי משלךתשתמש בפקודה LAYER VIA COPY מקש CTRL+J ואז הבחירה תקפוץ לשיכבה חדשה מאותו המקום בדיוק.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר תשתמש בפקודה LAYER VIA COPY מקש CTRL+J ואז הבחירה תקפוץ לשיכבה חדשה מאותו המקום בדיוק. וואי תודה עכשיו זה נראה מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.