עבור לתוכן

עקיפת סיסמה במחשב

Featured Replies

פורסם

אבא שלי קיבל מחשב חדש מהעבודה עכשיו המחשב עצמו משומש אבל בישבילו הוא חדש :P

הבעיה היא שיש סיסמה ואני לא יודע אותה וגם הוא לא יודע וגם זה שהמחשב היה שלו לא יודע

מישהו יכל לעזור לי איך עוקפים את הסיסמה הזאתי ?

המחשב הוא מחשב ניד של IBM

פורסם
  • מחבר

אוי באמת לא ראיתי את זה סליחה

פאק אני עיף סליחה גם על הדאבל

פורסם

בסדר.

מה לגביי פירמוט של המחשב והתקנה מחדש אפשרי? נסה גם להיכנס ב-SAFEMODE לחשבון אדמיניסטרטור - אולי הוא פתוח.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי מיזמן דרך הסיפמוד גם שם יש סיסמה ואני לא יודע אותה

לפרמט אני לא יכל יש שמה תכנים חשובים

פורסם
  • מחבר

המאמר הזה די מחורבן הוא ממש לא עזר לי חוץ מהשני שלא ממש הבנתי מה צריך לעשות ועדין אין לי כח ליקרוא שוב

אין איזה שיטה קלה כמו להיכנס דרך הסייף מוד רק לא ככה ?

אני לא חושב שזה צריך להיות בעיה לעקוף את זה זה לא כזה קשה אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך :'(

פורסם

שיטה קלה אתה בטוח לא תמצא.

זה סיסמא אחרי הכל.

מה הטעם היה בסיסמא, אם כל אחד היה יכול לעקוף אותה בלי בעיות?

תקרא שוב את המאמר ההוא, ואם יש שלב מסוים שאינך מבין, תשאל פה ותקבל תשובה מפורטת יותר עליו.

פורסם
  • מחבר

זה אמור להיות סיסמה פשוטה ביותר זה לא איזה תוכנה מיוחדת לזה

:(

פורסם

נערך.

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע אם יש לי שמה המחשב חדש אני לא יודע מה יש בפנים הוא היה ליפני כן של מישהו אחר מהעבודה של אבא שלי שהוא לא זוכר הרבה כי הוא לא מישתמש בו כל כך

אני יודע שאפשר דרך SAFE MODE אבל ליפעמים יש שמה סיסמה איך זה ?

פורסם

- נערך -

פורסם

תיכנס לדוס ואז נניח שהשם משתמש שלך הוא amit ואתה רוצה לשנות את הסיסמא ל1234 אז תרשום ככה:

net user amit 1234

ואז תילחץ אנטר והסיסמא משתנה.

פורסם

:kopfpatsch:

הוא לא יכול להיכנס למחשב כרגע, שלא לדבר על כך שהפתרון שאתה מציע מחייב שישאירו "דלתות" פתוחות כאלה מראש (במיוחד אם עובדים ב-GP).

זה לא יעבוד.

פורסם

אני יכול לחשוב כרגע על 2 פתרונות אפשריים לבעיה שלך ( אני מנחש שמדובר ב Windows XP )

הפתרון הראשון:

קח דיסק של Windows XP ותבצע התקנה חדשה על ההתקנה הקיימת זה אמור להשאיר את כל הקבצים ולאפשר לך לקבוע סיסמת administrator חדשה.

אבל לפני שאתה מתכוון להשתמש בשיטה הזאת חשוב שתדע שאם יש על הדיסק הקשיח קבצים שהוצפונו ב EFS ( נפוץ במחשבים ניידים) לא תהיה לך

גישה לקבצים האלה אפשר שחזר אותם אבל זה הרבה יותר קשה מהשיטה השניה.

הפתרון השני הוא קצת יותר ממורכב מהראשון:

דבר ראשון תשיג לך כונן USB או Floppy, דבר שני תוריד ותצרוב את BackTrack ( לינק: http://www.remote-exploit.org/ ).

תעשה בוט מהדיסק, עכשיו אתה צריך להעתיק את ה SAM בעזרת פקודת cp פשוטה ואל תשכח להוציא את ה syskey מה system hive בעזרת bkhive.

אחרי שיש לך את ה SAM וה syskey אתה יכול ליבא אותם לתוך cain and abel ( לינק: http://www.oxid.it/cain.html ).

ועוד דבר: תנסה קודם Dictionary attack על ה LM hashes

דרך אגב: אני לא יודע מה הידע שלך ב linux ולכן לא היה לי כוח להסביר לך צעד צעד אם אין לך מושג על מה אני מדבר אז תגיד ואני יסביר

בצורה טובה יותר.

פורסם

נערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים