עבור לתוכן

צריך המלצה דחופה לאנטיווירוס - הכל חוץ מקספרסקי!!! ועוד שאלה קטנה :)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני רוצה המלצה לאנטיווירוס לא משנה לי איזה רק שלא יהיה קספרסקי..

לא משנה מחיר או זה אני אקנה מה שיש..

ואגב, שאלה, אפשר להיות בלי אנטיווירוס בכלל? או שהרבה ווירוסים יכנסו לי בקלות?

תודה מראש, אבי.

פורסם

nod32

פורסם

NOD 32 ואם אתה רוצה להיות אקסטרה בטוח שים גם AVG אנטי ווירוס ופייר וול של ZONE ALARM

פורסם

אם אתה רוצה להיות טיפש, תתקין את שניהם.

בן, לא מתקינים שני אנטיוירוסים אף פעם.

פורסם

NOD 32 ואם אתה רוצה להיות אקסטרה בטוח שים גם AVG אנטי ווירוס ופייר וול של ZONE ALARM

הפיירוול החינמי (מלשון חינם) של ZONE ALARM מומלץ ביותר !!

פורסם
  • מחבר

אני חייב להודות שנוד32 מותקן לאחיי על המחשב שלהם וזה חתיכת דבר מסובך[ואני לא טיפש פשוט לא התעסקתי איתו]

אני אסתדר עם זה? אולי יש איזה מדריך קצרצר להבנה על כל הקטע הזה?

והדבר שהכי חשוב לי באנטיווירוס הוא שלא יתפוס לי הרבה משאבים, שלא ישגע אותי - והכי חשוב - שלא יתעסק בתוכנות שלי! ובמיוחד לא בתוכנות ההורדה!

הנוד עושה את זה?

פורסם

אני חייב להודות שנוד32 מותקן לאחיי על המחשב שלהם וזה חתיכת דבר מסובך[ואני לא טיפש פשוט לא התעסקתי איתו]

והדבר שהכי חשוב לי באנטיווירוס הוא שלא יתפוס לי הרבה משאבים, שלא ישגע אותי - והכי חשוב - שלא יתעסק בתוכנות שלי! ובמיוחד לא בתוכנות ההורדה!

הנוד עושה את זה?

בשביל זה קיים ה AVG free version

פורסם

דבר מסובך? זו תוכנת "מתקין ושכח".

אתה מתקין, מסדר תאריך לסריקה אוטומטית (אם אתה רוצה) ומסיים עניין.

התוכנה מעדכנת את עצמה ומודיעה לך על זה, היא לא שואלת שאלות בכלל וכל מה שהיא מוצאת כפוגע היא מעיפה.

פורסם

אני 3 שנים בלי אנטי וירוס. פעם עוד היה לי איזה משהו שהייתי מריץ פעם בחודש - הוא לא היה נמצא בזכרון באופן קבוע... והייתי מריץ אותו ידנית או עם schedual פעם בחודש נדמה לי. מעולם הוא לא מצא כלום.

פירמטתי לפני שנה ומשהו ומאז אין שום דבר, כלום.

אבל השיטה הזאת ממש אבל ממש לא מתאימה לכל אחד.

אם אתה עובד עם איזשהי תוכנת מייל של MS - היא לא מתאימה לך.

גם רצוי לא להשתמש בIE ואם כן אז להוריד עדכונים כל הזמן (זה מומלץ באופן כללי).

אם אתה בכל זאת רוצה - ממליץ על McAffee. אירגונים עובדים רק איתה. ואם אתה רוצה עותק חוקי - 60-70 שח בחנות הקרובה לביתך.

פורסם

AVG free edition הוא אנטיווירוס מעולה והוא חינם.

פורסם

AVG free edition הוא אנטיווירוס מעולה והוא חינם.

מסכים. אם חינם אז AVG באמת מעולה ויחסית לא כבד (לפחות הגרסאות הוותיקות שלו, לא יודע לגבי החדשות).

פורסם

אני לא יודע למה אבל אני חושב שהנוד 32 לא עובד אצלי מישום שאני מנסה לעשות עידכונים והוא לא עושה לי אז אני לא חושב שהוא עובד

מישהו מכיר <?

אגב הוא שואל אותי סיסמה ומישתמש מיליון פעם ברצף וכל פעם זה שמור ואני עושה לו כן וזה לא משנה אם אני שם לו מחדש

פורסם

דבר מסובך? זו תוכנת "מתקין ושכח".

אתה מתקין, מסדר תאריך לסריקה אוטומטית (אם אתה רוצה) ומסיים עניין.

התוכנה מעדכנת את עצמה ומודיעה לך על זה, היא לא שואלת שאלות בכלל וכל מה שהיא מוצאת כפוגע היא מעיפה.

תקרא טוב טוב את הציטוט של ההודעה שהוא כתב. והדגשתי את החלק החשוב.

הנוד עושה את זה?

NOD32 תופס לא מעט משאבים והוא בהחלט יכול למחוק לך הרבה דברים מהמחשב שנראים לו מסוכנים (אפילו אם הם רק חשודים כמסוכנים).

AVG free הכי מתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים