פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים הכרטיס יושב על לוח האם:Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboardהאם אוכל לחבר אליו מסך "ישן" ללא כניסה דיגיטלית?אגב, איך נקראת היציאה הסטנדרטית הזאת?תודה!
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים לא כל כך ברור מה הקשר בין הכותרת לתוכן ההודעה, אבל בכל זאת:אם יש לך יציאת DVI בלבד ואתה רוצה לחבר מסך ישן שיש לו חיבור VGA - יש מתאם שפותר את הבעיהוכמובן שגם להיפך זה עובד...
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר הכוונה היא האם יש כרטיסים עם יציאה דיגיטלית בלבד. השבת לי. תודה.לגבי הכרטיס שלי - האם יש בו דיגיטלית בלבד?
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר לא הייתי מספיק מדוייק, זה מחשב שאני עומד(!) לרכוש...הכרטיס לא ברשותי...אני פשוט לא מבין בכל המפרטים הטכניים שמפורסמים באינטרנט.האם היציאה הרגילה נקראת "RGB" ?כתוב:"- Dual VGA Ouput: DVI-D & RGB "
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אין בלוח הזה חיבור אנאלוגי רגיל - יש בו DVI או HDTV - RGBסביר להניח שמגיע מתאם עם הלוח לחיבור מסך בחיבור אנאלוגי רגיל
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים לפי האתר של אסוס, יש לו את שניהם, שזה נחמד. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1 וזה לוח פיצי, אידאלי באמת לHTPC.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר תודה על העזרה!אמנם שלחתי מייל לחנות, אך התשובה פה היתה מהירה יותר (כרגיל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.