עבור לתוכן

ה- OC של הכרטיס מסך שלי, 7600GS

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה זה VMOD? :silly:

• תגובות 52
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תמיד שווה ניסיון.

אתה יכול לשפר את הביצועים שלך מאוד.

אבל אם אין לך שימוש (אתה לא משחק) אז אל תעשה לדעתי.

אני משחק אבל אין לי כל כך ניסיון בביצוע OC...

במה זה כרוך?

יש לי BT למעבד כמו שאתה רואה...

פורסם

תפסיק לחלום כי בחיים לא תגיע לרמה שלהgt ....

stop daydreaming

פורסם

הנה תמונות של הכרטיס :

pdrm3309ui0.th.jpg

pdrm3314px2.th.jpg

pdrm3315od1.th.jpg

בקשר לVMOD - וולטמוד בעברית - העלאת מתח לכרטיס המסך על ידי מוד פיזי או תוכניתי(לרוב פיזי) צריך בשביל זה קירור טוב והבנה מינימאלית באלקטרוניקה.. ולמרות זאת - 7600GS עם DDR2 כן יכול להגיע לרמה של 7600GT רגיל אם מהירות הזיכרונות שלו מספיק גבוהה(למשל 1600MHZ לDDR2 שווה בערך ל1400MHZ בDDR3) והליבה היא אותה ליבה לכן 7600GS כן יכול להשתוות ל7600GT...

פורסם

stinger - מה הטמפ' שאתה מקבל איתו בסטוק? ועם איזה גרסת דרייברים? יש לי את ה7600GS ועושה רושם שהקירור זהה(עריכה: בעצם לך יש היט סינק מנחושת)!

ALAS, הטמפ' שלי הם 70+ במנוחה ו80+ במאמץ ללא OC!

אגב, ההיטסינק שלי קר לגמרי.. והחיבור נראה בסדר... לידטק טוענים שזאת טמפ' סבירה במיילים איתם.

פורסם

כמו שאמרתי - ייצא לי להתקין אותו ביום שלישי.. היום הגיעו אלי המעבד והכרטיס וביום שלישי הלוח יגיע גם ואז אוכל לתת רשמים מהכל...

מה שכן - לפי מה שראיתי הקירור עולה אך ורק על הליבה ולא מקרר את הזיכרונות בכלל. הקירור נראה מאוד מרשים יחסית לשאר הקירורים בכרטיסי .REFRENCE

פורסם

לא ראיתי עדין מישהו שהיגיע אם GS לרמה של GT אין להם אותם זיכרונות ולהגיע אם ddr2 ל1600 זה לא קל... סטניגר אתה חבר של סניר מינהריה נכון?

פורסם

אל תדאג.. לא בעיה להגיע לGS, ואכן - אני חבר של שניר.. אבל זה כבר לפרטי אם בא לך :)

פורסם

כמו שאמרתי - ייצא לי להתקין אותו ביום שלישי.. היום הגיעו אלי המעבד והכרטיס וביום שלישי הלוח יגיע גם ואז אוכל לתת רשמים מהכל...

מה שכן - לפי מה שראיתי הקירור עולה אך ורק על הליבה ולא מקרר את הזיכרונות בכלל. הקירור נראה מאוד מרשים יחסית לשאר הקירורים בכרטיסי .REFRENCE

יכול להיות שהחיישן של הדרייבר נמצא על הזכרונות? או לא על הליבה ובגלל זה הטמפ' החולניות? ואכן זה נראה כמו אחלה קירור.

פורסם

הטמפרטורות לא חולניות בכלל.. זה נראה לי סביר.. לא טוב.. אבל גם לא רע.

פורסם

סביר למהירות סטוק? עם קירור אקטיבי?

פורסם
  • מחבר

יש לך GS רגיל? אם כן אז זה בכלל קירור פאסיבי..(בלי מאוורר).

פורסם

זה GS רגיל וזה עם קירור אקטיבי.

אתה יכול גם לראות באתר של לידטק שיש גרסה עם קירור אקטיבי(הגרסה הרגילה ולא האקסטרים).

פורסם

גיא.. אתה יכול לנסות לעשות אוברקלוק לכרטיס.. הכרטיס הזה נחשב טוב מאוד באוברקלוק ואני מאמין שתגיע רחוק בלי הרבה מאמץ... - תעדכן אותנו כאן...

פורסם
  • מחבר

גיא.. אתה יכול לנסות לעשות אוברקלוק לכרטיס.. הכרטיס הזה נחשב טוב מאוד באוברקלוק ואני מאמין שתגיע רחוק בלי הרבה מאמץ... - תעדכן אותנו כאן...

תודה רבה על העידוד.

אני צריך שתעזור לי אם אתה יכול למצוא ביוס אחר לכרטיס מסך שלי ולהסביר לי איך אני מעדכן אותו.

אני חייב עוד מתח.

תודה על ההבנה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים