עבור לתוכן

NBA LIVE 2007-ביקורת אישית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך אפשר להחליף מנוע גרפי לPS2 בגלל זה יוצא החדש עוד מעט

והאן בי אי NBA 2K7 משחק ענק הרבה יותר ריאליסטי והוא רק לקונסולות יוצא הרבה יותר מהנה וכיף

דברתי על גרסת PC שלה כן אפשר.

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחחחחחחח

ענקקקק

הטורבו כן עובד...

במצב טורבו אתה רואה שהם מתכופפים כזה...

הם הרסו את המשחק...

פורסם

צודק ... עלוב

הם עושים לך טובה שהם זזים

פורסם

תגידו, EA SPORTS לא הבטיחו שלכמה שקחנים יהיה את "הזריקה" האוטנטית שלהם...

לפחות ב- PC אני לא רואה הבדל בזריקה של אייברסון ושון מריון (במציאות היא מאוד שונה :-)

פורסם

התקנתי את המשחק. קשה לי לתאר כמה שאני מאוכזב ממנו. הייתי בטוח שהוא יהיה יותר טוב (או לפחות אותו דבר כמו הקודם).

אבל הוא פשוט מאוד פחות טוב מ2006. פשוט מזל שלא קניתי אותו. ואני לא מדבר רק על המשחקיות, אני מדבר בעיקר על הגרפיקה. המצלמות של המשחק מצלמות רק מרחוק (יש זום שלא עוזר הרבה), אין בכלל אפשרות של Action View שקיים ב2006. השחקנים נראים רחוקים, אמרו שהשקיעו בפנים ובגרפיקה איאפשר לראות את זה בכלל כי הכל רחוק לא רק שאני לא רגיל לשחק ככה אני לא רוצה להתרגל זה מגעיל אני מרגיש כאילו אני משחק בגירסא ישנה של Nba. הגרפיקה עצמה לא נראת כלכך טוב.

כשאני מפעיל את 2006 אני מרגיש הבדל ענק בנושא הזה. מזל שלא מחקתי אותו לפני ההתקנה של ה-2007. הדבר היחיד שיפה באנ בי איי 2007 זה הסירטונים של התפריט הראשי של המשחק וסירטון הפתיחה של המשחק. האמת אני מתקשה להאמין שהשגתי גירסא מלאה (למרות שזה אמור להיות המלא) , שאין Action View. עוד משהו מאוד מוזר: בהרכבים של המשחק כשלוחצים על Subtitutions ורוצים להחליף שחקן יש את הקטע של תבניות שאפשר להחליף לחמישייה המהירה בקבוצה, או לחמישייה החזקה בקבוצה, או לחמישייה הפותחת אז משום מה אין את האפשרות של לבחור בחמישייה הפותחת. משהו כאן פשוט דפוק. והטורבו (אפשרות לרוץ) - לא עובד ! כן כן אני יודע שזה נשמע מוזר אבל ביררתי אצל אנשים אחרים זה לא רק אצלי ! זה בעיה במשחק! הזריקות לסל בקליעות עונשין: אין יותר את הקוים שמקשים ומאתגרים את הזריקה לסל אלא לוחצים פשוט על הכפתור באופן רגיל ביותר צריך לעזוב אותו בזמן מסוים אבל זה מאוד קל וזה הכל מכאן תלוי באחוזים של השחקן מהמשחק ולא ביכולת כלשהי של המשתמש. קיצור הרסו גם את הקליעות עונשין אני מרגיש כמו ילד בן 4 שאני צריך ללחוץ על כפתור וזהו השחקן קולע לבד מה כיף פה?

או שזאת לא גירסא מלאה או שהם פשוט החליטו שהם דופקים את שחקני המחשב ומשקיעים בשחקני הטלויזיה. פשוט על הפנים. ממש לא כיף לשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים