עבור לתוכן

משתלם לקנות מחשב עכשיו?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני חושב כבר הרבה זמן על קניית מחשב.

כרגע יש לי AMD Athlon XP 2600+, הGeforce 4 MX המעפן, אונבורד.. 512 מגה זיכרון. אני לא יודע אם שווה לקנות מחשב חדש, כי אני לא מתכוון לקנות אינטל, אני לא אוהב אותם, וAMD הולכים להוציא את הK8L. מצד שני, שום משחק לא עובד במחשב הזה, בגלל הכ. מסך, ויש בעיה עם ריבוי פעולות.

מה אתם ממליצים לעשות?

תודה.

פורסם

תלוי.

כמה כסף יש לך להוציא על חלקים חדשים?

פורסם
  • מחבר

הכסף כרגע לא מהווה בעיה.

אני צריך לדעת ברמת העיקרון אם זה כדאי. ויכול מאוד להיות שבמידה ואני אחליט לא לקנות, אז במחשב החדש יהיה K8L למרות המחיר היקר שיהיה לו.

פורסם

יש לך PCIe או AGP?

אני לא ידוע מה יש לך נגד אינטל אבל הקונרו החדשים שלהם פשטוט פצצה

אני חושב שעם יש לך pcie כדי לך רק לשדרג כרטיס מסך - מעבד -לוח אם (עם יש צורך ספק )

פורסם
  • מחבר

יש AGP. יש לוחות עם PCI-E וג'יפה 4 MX מובנה :\?

אני יודע שהקונרו מעולה. אני סתם אוהב יותר את AMD. העדפה אישית.

פורסם

אתה מתכווין לחכות חצי שנה למרובעי הליבה? אם זה מה שאתה רוצה...

כסף לא מהווה בעיה בשבילך?

עכשיו אני בונה לך מפרט מצוין ב- 6-7K, מחשב שיריץ לך את כל המחשקים העדכניים בהגדרות הכי גבוהות.

עוד איזה חודשיים-שלושה-ארבעה אתה קונה לעצמך באיזה 2K+ כרטיס מסך DX10 ואתה מסודר לכמה שנים טובות.

זה מה שאני מציע.

פורסם

המחשב שלו 100% agp אין פיסיאי לmx440

פורסם
  • מחבר

לא כדאי יותר לקנות הכל ביחד עם הכרטיס מסך, אם כבר? למה לקנות אחד פחות טוב, ואז לקנות את התואם DX10?

פורסם

אתה מודע לכך שE6300 עוקף בביצועיו את ה4600X2 שעולה 400 ש"ח יותר?

פורסם

אם תחליט לקנות עכשיו אז בטוח את אחד מהקונרואים של אינטל. אוהב ,לא אוהב זה פשוט יותר משתלם.

מבחינת מעבדים שווה לקנות עכשיו כי המחירים של הקונרו סבירים בהחלט. E6300 עולה היום פחות ממה שעלה 930 D לפני חודשיים.

מה שכן, הזכרונות קצת התייקרו ובכרטיס מסך אולי תרצה לחכות לDX10.

פורסם

אף פעם לא ממש משתלם לקנות מחשב. מחשב קונים כשצריך, ואם צריך עכשיו אז קונים את מה שהוא BEST VALUE FOR MONEY עכשיו.

פורסם

אף פעם לא ממש משתלם לקנות מחשב. מחשב קונים כשצריך, ואם צריך עכשיו אז קונים את מה שהוא BEST VALUE FOR MONEY עכשיו.

מחזק.

ההרתעות מאינטל טפשית בדיוק כמו ההרתעות של רוב הציבור מAMD (תופעה שטפו טפו טפו מתחילה להעלם). אתה לא נציג של חברת AMD ולא של אינטל, אתה קונה מה שנותן לך את התמורה הכי טובה עבור הכסף שלך.

פורסם

תשובה לשאלה נמצאת במדריך להרכבת מפרט.

אני מציע שתקרא אותו.

אם תחליט שאתה עדיין רוצה מחשב, תתן תקציב ויבנו לך מפרט.

שיהיה לך ברור שלא משתלם לחכות שנה לטכנולוגיה שאתה לא יודע אם היא תהיה עדיפה, ולכן סביר להניח שבתקציב מעל 4.5K תקבל מחשב אינטל CORE 2 DUO. שוב, במדריך להרכבת מפרט מפורט מדוע לא קונים מעבד לפי שם היצרן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים