פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים שלום,אני רוצה להשתמש ביציאת COM של המחשב לביצוע פרוייקטאני לא רוצה להשתמש ביציאה ליצירת תקשורת, אלא רק בדגלים שלה לפתיחה \ סגירה של כפתורים וקריאה של כפתור אם הוא סגור או פתוחאני משתמש ברגלים הבאות של היציאה:4 - בתור רגל אדמה1 - בתור כפתור 16 - כפתור 28 - כפתור 39 - כפתור 4אני רוצה תוכנה בממשק של חלונות (לא דוס) שתיראה ככה:חצי חלון של התוכנה יהיה קריאה של מצב הכפתורים (לחוץ \ לא לחוץ )בחצי השני של החלון יהיה 4 לחצנים ויהיה ניתן ללחוץ עליהם עם העכבר כדי לסגור \ לפתוח אחד מארבעת הכפתורים לוגיתזה מסובך לבנות תוכנה כזאת?יש לי ידע בתכנות בשפת C של לפני כמה שניםעשיתי חיפושים וראיתי שאפשר להשתמש בפונקציה BIOSCOMשנמצאת ב BIOS.Hמישהו יכול לעזור לי?תודה ;D
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים עדיין לא ברור לי למה אתה קורא להם "כפתורים"?בד"כ קוראים להם רגליים, או סיגנלים, או שמות אחרים.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים לפי מה שזכור לי, COM זו יציאה טורית ולא מקבילית ולא נראה לי שאתה יכול לתכנת ככה את הרגלים, אם כבר אז ביציאת מדפסת
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים צודק במאה אחוז. ליציאה הטורית אמנם יש כמה רגליים, אבל לא ניתן להפעיל אותן בצורה ש HFDO5 מבקש.תעבוד עם היציאה המקבילית (LPT).
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר תודה על העצה לעבור ך LPTמצאתי איזה תוכנה שאפשר דרכה לסגור \ לפתוח את המעגלים של היציאה (יש 8 "מפסקים" לשימוש ככה)עכשיו אני מחפש תוכנה פשוטה יותר שתעשה לי רק פתיחה וסגירה של זוג רגליים מסוייםאני משתמש ברגליים 2 ו 18שזה הביט שידור דאטא הראשון של היציאהאני צריך 2 קבציםאחד שייסגור את המעגל בינהןואחד שייפתחנשמע דיי פשוט לתכנת כזה דברמישהו יכול לעזור לי בזה?אני יודע תכנות רק לכיוון של דוס וזה נראה לי לא יעבוד טוב.. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.