עבור לתוכן

צריך דעה על מפרט שהזמנתי

Featured Replies

פורסם

מה דעתם על המפרט שהזמנתי? אני צריך לקבל אותו שבוע הבא

להלן המפרט :

INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX

ASUS P5W DH Deluxe

GEIL 2Gb KIT (1G X2) DDR 800 ULTRA CL4

Western Digital 320Gb 16MB x2

Geforce 7950GXx2 1Gb mb 2x DVI HDTV RETAIL

LG H10NK x16 Bulk BLACK x2

THERMALTAKE KANDALF ALUMINUM SILVER + Window ATX + BTX

THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W 4X 12V RAILS , 52A/12V, 2.2 VERSION, ACTIVE PFC, INDUSTRIAL COMPONENTS, 140mm Silent FAN, EPS12V SERVER SUPPORT, 2X PCI-E (SLI & CROSSFIRE SPEC)

THERMALTAKE BIG TYPHOON

LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black

פורסם

מה אני אגיד לך...

קודם כל, אם באמת קנית את המחשב הזה, אז תתחדש כי יש לך מחשב חייתי.

עכשיו בא הצד הפחות נעים- (גם לי לא כל כך נעים)

קרוב לוודאי שיכולת לחסוך כמה מאות שקלים (הרבה) וגם לקבל מחשב יותר חזק.

אני אתן לך סקירה קטנה:

מעבד: E6600 זה מעבד מצוין וחזק.

לוח אם: P5W DLX נחשב ללוח אם הכי טוב בעולם מבחינת ביצועי מערכת.

זכרונות: זכרונות של 800Mz עם תזמונים נמוכים זה טוב מאוד... אבל ממש אין לי מושג למה לקחת את זה. אלא אם אתה רוצה לעשות OC.

דיסק קשיח: דיסק קשיח נחמד + נפח גדול.

כרטיס מסך: תראה... פה בה הקטע הקצת בעייתי. למרות שזה הכרטיס הכי יקר שיש בשוק, הוא לא הכי חזק. יש לך את הכרטיס של ATI X1950XTX שעולה די הרבה פחות (400-600שקל בדר"כ) והוא לא רק יותר חזק מבחינה ביצועית ברוב מוחלט של המשחקים, הוא גם יכול לאפשר לך להפעיל HDR + AA שזה יוצר תמונה הרבה יותר יפה ואיכותית במשחקים. לעומת זאת ה- GF7950GX2 יכול לעשות רק HDR או רק AA.

DVD: צורב נחמד.

מארז: ה- KANDALF הוא מארז די בזבזני. אל תבין אותי לא נכון, זה מארז מאוד איכותי אבל לדעתי לא שווה יותר מ- 600 שקל. ב- 200 שקל פחות היית לוקח את ה- TJ06 שזה מארז סופר איכותי.

ספק: דבר ראשון- תדע שלקחת ספק חזק. דבר שני- תדע שבמחיר שלו יש ספקים שהם יותר חזקים ואיכותיים משמעותית, כגון ה- CORSAIR וה- PUSHKIN.

קירור למעבד: קירור נחמד... באותו המחיר (250 שקל) אתה מקבל את הנינג'ה שיותר חזק קצת ואם כבר לקנות כזה מחשב אז היית לוקח את ה- TUNIQ ב- 340 שהוא בהרבה יותר חזק משתיהם.

מסך: אחלה מסך, פה עשית בחירה מאוד טובה. בעיה יחידה במסך הזה זה זמן התגובה שלו במצבים מסוימים. חוץ מזה אתה תהנה איתו מאוד.

לסיכום-

למרות כל הביקורת... יש לך סופר מחשב ותתחדש. אם באמת קנית אותו, אתה תהנה איתו עוד הרבה זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים