עבור לתוכן

האם יצא משחק של המלחמה שהייתה השנה?

Featured Replies

פורסם

האם יצא משחק של המלחמה שהייתה השנה? או שכבר מפתחים כזה משחק?

פורסם

מה ??? למה אתה חושב שמישהו בכלל יטרח לחשוב על לעשות משחק "רציני" על זה? :-X

יש לך מספיק משחקי פלאש\שוקוייב על המלחמה

פורסם

זה נושא רגיש מדי.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוייי קרעת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Call of Duty 3: the war in the Middle East פחחחחחחחחח

פורסם
  • מחבר

מה כל כך מצחיק המציאו משחק על המלחמה בעיראק ועוד...

פורסם

so? המלחמה בעירק זה דבר גדול... ואמריקאי.... אם יוציאו משחק כזה עוד יתנו לשחקן לשחק נגד ישראל כמו נגד הנאצים....

חוץ מזה תחשוב על זה בעצמך.. זה פשוט מצחיק עד טימטום לחשוב שיעשו משחק על המלחמה שהייתה... לא יהיה מספיק שעות משחק כדיי למכור אותו...

פורסם

so? המלחמה בעירק זה דבר גדול... ואמריקאי.... אם יוציאו משחק כזה עוד יתנו לשחקן לשחק נגד ישראל כמו נגד הנאצים....

חוץ מזה תחשוב על זה בעצמך.. זה פשוט מצחיק עד טימטום לחשוב שיעשו משחק על המלחמה שהייתה... לא יהיה מספיק שעות משחק כדיי למכור אותו...

אם הייתי יכול אני הייתי עושה את זה!!

אבל משחק של ישראל נגד כל הערבים בעולם ושאנחנו ננצח

וגם אפשר לראות איזה שלום יהיה בעולם בלי טרור מוסלמי!!

אבל איפה.... הכל חלומות

פורסם

נגיד ומשחק כזה ייבנה וייצא

איך אתה מצפה שהמשחק ייגמר? בהפסקת אש?

פורסם

אם קצת יצירתיות אפשר ליצור יצירה למופת. היו הרבה מאורעות במלחמה הזאת וכמה מהן גם מזכירות סצינות ממשחקים.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיות שלכם כולה שאלתי אני בכיתה ח'1 אז אני לא מבין במשחקים כל כך אני קונה מחשב חדש שהרכבתי אני מתכוון להציף אותו במשחקים

פורסם

מה הבעיות שלכם כולה שאלתי אני בכיתה ח'1 אז אני לא מבין במשחקים כל כך אני קונה מחשב חדש שהרכבתי אני מתכוון להציף אותו במשחקים

המלצות על משחקים לא חסר, אך כשמישהו מסיט את זה לגזענות אני, אישית, לא יכול לעבור על זה בשתיקה.

פורסם

מה אתם מתקיפים, אני חושב שמשחק על המלחמה היה מעניין ביותר לפחות אותי.

תחשבו מצב כזה שאתם חיילים באחד מיחידות החי"ר של צבא ההגנה לישראל ויש לכם כ-30 משימות בנות כ-5-10 דקות לאחת בלב לבנון עם הסתערות ולחימה בטרור, FPS טהור! אני מת לכזה משחק!

פורסם

בדיוק. אפשר גם לדחוף לשם קצת סצינות בנוסך FEAR.

פורסם

בדיוק. אפשר גם לדחוף לשם קצת סצינות בנוסך FEAR.

אתה מטפס בסולם מתוך בונקר חזבללה ריק ונסראלה קופץ עליך? O_o

פורסם
:funnypost:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים