פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים שלום, התקבלתי לעתודה בטכניון ועכשיו הולכים לקרוע את הפלטינה של סבא וסבתא אני צריך מחשב נייד, הוא צריך להיות קל במידה סבירה(יענו אני לא כוסית ואני יכול לסחוב טיפה, עם דגש על טיפה, משקל). השימושים העיקריים שלו יהיה בשביל לימודים ואינטרנט. אני מבקש מכם כמה המלצות כשכל אחד מהם לדברים שונים -מחשב ראשון: מחשב לאינטרנט, לימודים ומשחקי אינטרנט(WOW). תקציב= 7K, אבל עדיף פחות(6K) -מחשב שני: מחשב לאינטרנט, לימודים ותכנות, יש גם דרישה ל-dual core. תקציב=10K לכל מחשב אני רוצה גרסה עם מערכת הפעלה, וגרסה בלי התוכנות האלו. תודה רבה לעוזרים, אם יש צורך בעוד פרטים אל תתביישו לשאול, גיל.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים לא הבנתי, אתה צריך 2 מחשבים ב-10,000 ש"ח, או שניים ב-10,000 ש"ח כל אחד?תגדיר קצת יותר במדויק לא אכפת לסחוב טיפה?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר לא הבנתי, אתה צריך 2 מחשבים ב-10,000 ש"ח, או שניים ב-10,000 ש"ח כל אחד?תגדיר קצת יותר במדויק לא אכפת לסחוב טיפה?נערך כדי שיהיה ברור, וזה שאני מוכן לסחוב טיפה משמע שזה לא צריך לשקול קילו, אני מוכן להסחב עם משהוא עד 3 קילו ברחבי האוניברסיטה.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אל תעשה את הטעות הזאת ואל תנסה להיות גבר ללא צורך.הדבר הכי חשוב לך הוא הניידות ולכן משקל קל הוא משמעותי עבורך.להוונתי דבר ראשון אתה צריך לבחור בין מחשבים בעלי מסך 12.1 אינץ אשר שוקלים באזור ה- 1 קילו, לבין מחשבים בעלי מסך של 15 אינץ אשר שוקלים כ- 2 קילו.תחליט מה יותר נוח לך לעבודה ואז תתרכז עבור אותה קטגוריה שבחרת במפרט הטכני.מקווה שעזרתי
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר אל תעשה את הטעות הזאת ואל תנסה להיות גבר ללא צורך.הדבר הכי חשוב לך הוא הניידות ולכן משקל קל הוא משמעותי עבורך.להוונתי דבר ראשון אתה צריך לבחור בין מחשבים בעלי מסך 12.1 אינץ אשר שוקלים באזור ה- 1 קילו, לבין מחשבים בעלי מסך של 15 אינץ אשר שוקלים כ- 2 קילו.תחליט מה יותר נוח לך לעבודה ואז תתרכז עבור אותה קטגוריה שבחרת במפרט הטכני.מקווה שעזרתי15 אינץ בלי לחשוב פעמיים.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אני אסביר,אנחנו שני חברים שהתקבלו ללימודים, ושנינו רוצים לקנות מחשב נייד, כאשר לכל אחד דרישות משלו ותקציב שונה.אני צריך מחשב שישמש אותי ללימודים, תיכנות ואנימציה.gilvi צריך מחשב ללימודים ולמשחק WOW.(בשני המחשבים צריכה להיות גישה נוחה לאינטרנט ורצוי יכולת הפעלת משחקים בסדר גודל של WOW).
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים לגבי המחשב הראשון - יש את זה:http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htmלגבי המחשב השני, אני אבדוק ואתן תשובה אח"כ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.