פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מעבד 6300 עובד טוב מהיר למה יש לו GHZ נמוך כל כך אם ה GHZ לא משפיע מה משפיע במהירות שלו?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר תיכנון ליבה...השיפורים פנמיים בליבה.הוא יותר טוב ממעבד 2500 של AMD אטלון?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר חחחחחחחחחחחח בברור שכן זה מעבד ישן מאוד כבר... אוקיי אני מקווה מאוד שהמעבד הזה 6300 לא יתקע באתרים כמו נועה כי כרגע עם מעבד 2500 שלAMD נתקע
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אם אני לא טועה אתה תוכל למצוא את כל התשובות לשאלות שאתה שואל בסטיק שאלות מפוצות.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מעבד לא גורם לאתרים להיתקע יש לך בעייה אחרת שכנראה קשורה לתוכנהאם אתה רוצה להחליף מחשב רק בגלל שאתרים נתקעים אז אתה סתם מבזבז כסף כי אפשרי לפתור את זה בלי לקנות חדש
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר מעבד לא גורם לאתרים להיתקע יש לך בעייה אחרת שכנראה קשורה לתוכנהאם אתה רוצה להחליף מחשב רק בגלל שאתרים נתקעים אז אתה סתם מבזבז כסף כי אפשרי לפתור את זה בלי לקנות חדשלא חח בכל מקרה אניט קונה חדש יש לי מחשב מעפן שלא מפעיל סימס 2 ואפילו לא GTA סאן אנדרס ואני קונה אותו במיוחד לויסטה
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אתה צריך להבין שתדר המעבדהוא חלק אחד ממשואה של הביצועיםנגידg=תדר מעבד x= יעילות המעבדb=ביצועיםאז המשוואה היא g*x=bאז התדר לא הקובע היחידי אבל עם העלת התדר הביצועים יגדלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.