פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים prime מריץ בדיקת יציבות כללית על המערכת שלך. אם יש פגם באחד הרכיבים אז הבדיקה תכשל.זה ממש יכול להיות כל דבר.זכרונות, מעבד, לוח אם, ספק כח. דבר ראשון תוודא שזה לא הזכרונות כי זה הכי קל. תריץ memtest ותקווה לטוב.אם אין לך בעיות עם המחשב אז חבל בכלל להתעסק עם זה אלא אם אתה מתכנן OC.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר זכרונות זה בוודאות לא הסיבה!!!מכיוון שכשקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם זכרונות של TWINMOS שלא עברו בדיקת MEMTEST ונכשלו אחרי 5 דק' של בדיקה ומלא מלא מלא ERRORSשלא לדבר על זה שהם נכשלו כשהמחשב היה בסטוק לחלוטין בלי שום OC בכללואז החליפו לי לזכרונות של SUPERTALENT שמגיעים עם גוף קירורהמחשב עבר OC קליל ביותר והבאס הועלה ל286 וביחד איתו תדר הזכרונות עלה גם כן ל714ולאחר הOC הרצתי MEMTETSהSUPERTALENT עברו בדיקת MEMTEST של 6.5 שעות מבלי לקבל אפילו ERROR אחד!איזה תוכנה לבדיקת יציבות היא הכי מומלצת ?ואם אעבור את תוכנה זו בהצלחה זה אומר שהמחשב בסדר?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר אהלן זה שוב אניאתמול בלילה כיביתי את המחשב שינוח כמה שעות לאחר הבדיקה הקשה שאותה רק אחת הליבות הצליחה לשרוד והשנייה פרשה אחרי 19 שעותלאחר מנוחה שלמה וכיבוי מלא של כ6 שעות, בבוקר החלטתי לעשות מחדש את הבדיקה אך הפעם עם התוכנה orthos שהמליץ לי lipa הבנתי שהorthos היא גרסא מיוחדת של SP2004 למעבדים כפולי ליבהאז ככה לתוצאותהבדיקה רצה כבר 25 שעות 10 דק ו12 שניות!!!ושום ERROR!!!!האם זה אומר שהמחשב שלי יציב ?האם אוכל להתעלם מהפסקת הבדיקה של אחת הליבות בבדיקה הקודמת שנעשתה עם SP2004?האם כדאי לי להריץ שוב את SP2004 כדי לבדוק האם זה עובר את ה19 שעות?...או שאין צורך והבדיקה בorthos היא בדיוק אות דבר?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים הבדיקה רצה כבר 25 שעות 10 דק ו12 שניות!!!המחשב שלך מושלם ויציב , אם עברת את "orthos" אז הכל מצוייין
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר המחשב שלך מושלם ויציב , אם עברת את "orthos" אז הכל מצויייןאז אתה אומר שאני לא צריך להתייחס לבדיקה הקודמת בSP2004 ?כי למען האמת שמתי לב שהבדיקה בorthos לא מתנהלת בדיוק אותו דבר כמו כשעושים בדיקה במקביל ל2 הליבות עם 2 תוכנות של SP2004 שרצות במקבילכי בבדיקה במקביל ל2 הליבות עם הSP20004 הבדיקות לכל ליבה מתבצעות בסינכרון ...ואותה הבדיקה שמתבצעת בCPU 0 מתבצעת באותו זמן גם בCPU 1ואילו בorthos הבדיקותו לא ממש מקבילות ומסונכרנות לכל ליבהלדוגמא כשליבה 1 נמצאת בבדיקה של Test 1, 56000 Lucas-Lehmer iterations of M1455931 using 80K FFT lengthאז לבנתיים הליבה ה2 נמצאת בבדיקה של :Test 7, 84000 Lucas-Lehmer iterations of M1108511 using 64K FFT lengthהאם זה משמעותי?האם אני יכול לסמוך בלב שלם על הבדיקה של orthos?יש עוד מישהו שמסכים עם הקביעה של LIPA?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים כמה מעלות יש לך באורטוס אחרי כמה שעות ?לי אחרי 29 שעות 54 מעלות.... נראה לי גבוה בשביל סטוק !ככל הנראה הSTG1 בעייתי....
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים כמה מעלות יש לך באורטוס אחרי כמה שעות ?לי אחרי 29 שעות 54 מעלות.... נראה לי גבוה בשביל סטוק !ככל הנראה הSTG1 בעייתי....דבר ראשון כדי למנוע בלבול - זה אני זה שהתחיל פה את הת'ראד gadits=BaLiLiפשוט היה לי באן של חודש על השם משתמש המקורי שלי-gadits...... אז לתקופה קצרה הייתי BaLiLi וזה בדיוק הזמן להודיע על מותו הסופי אז ככה... אני עצרתי את הבדיקה של ORTOS אחרי 26 שעות כי לא היה שום ERROR ולא ראיתי טעם להמשיך כי לפי מה שראתי ברשת 24 שע' זאת הבדיקה האולטימטיביתובדקתי את הטמפ' בSPEEDFANלCPU-0 היתה טמפ של 44 מעלות בערךולCPU-1 היתה טמפ' של 47-48 מעלותאבל לא הבנתי מה זה "הSTG1 בעייתי"??????????????ועדיין לא קיבלתי את התשובה לשאלה הקודמת שליהמחשב שלך מושלם ויציב , אם עברת את "orthos" אז הכל מצויייןאז אתה אומר שאני לא צריך להתייחס לבדיקה הקודמת בSP2004 ?כי למען האמת שמתי לב שהבדיקה בorthos לא מתנהלת בדיוק אותו דבר כמו כשעושים בדיקה במקביל ל2 הליבות עם 2 תוכנות של SP2004 שרצות במקבילכי בבדיקה במקביל ל2 הליבות עם הSP20004 הבדיקות לכל ליבה מתבצעות בסינכרון ...ואותה הבדיקה שמתבצעת בCPU 0 מתבצעת באותו זמן גם בCPU 1ואילו בorthos הבדיקותו לא ממש מקבילות ומסונכרנות לכל ליבהלדוגמא כשליבה 1 נמצאת בבדיקה של Test 1, 56000 Lucas-Lehmer iterations of M1455931 using 80K FFT lengthאז לבנתיים הליבה ה2 נמצאת בבדיקה של :Test 7, 84000 Lucas-Lehmer iterations of M1108511 using 64K FFT lengthהאם זה משמעותי?האם אני יכול לסמוך בלב שלם על הבדיקה של orthos?יש עוד מישהו שמסכים עם הקביעה של LIPA?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.