פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים אז ככה,יש לי במחשב כונן של MAXTOR של 40 ג'יגה.(7200 2 מגה באפר)אתמול הביאו לי כונן של WD גם הוא 40 ג'גיה רק שהמהירות שלו היא 5400 ו2 מגה באפר אחרי התעסקות ארוכה עם ההארדדיסק של ווסטרן הצלחתי להפעיל ולפרמט אותו ל NTFSהבעיה היא כשאני מפעיל את וינדוס אז המערכת עובדת מאוד מאוד לאט אם לא נתקעת לגמריהMXTOR מוגדר כMASTER ועליו מותקן הXP (HOME EDITION)( מקורי) ומעודכן ל SP2ה WD מוגדר כ SLAVE ואין עליו כלוםהאם יש איזשהי דרך לגרום לוינדוס לעבוד יותר מהר?התקנה מחדש?אם אפשר פתרון שלא דורש פורמטהכונן שהביאו לך משומש נכון ? אם פירמטתה אותו והוא מאט את המחשב אז לא נראה לי שיש פה יותר מדי משחקים הוא פשוט שחוק .
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים פירמטתי אותו בעזרת תוכנה של WD,ותאמין לי בקושי השתמשו בו הוא מ 2002וגם המידע שהיה עליו לפני הפירמוט היה וינדוס ואייסיקיו-ביחד 10 ג'יגההבעיה היא שהוא 5400 RPM ו2מגה קאשעכשיו הצלחתי לשים אותם בנפרד על 2 ערוצים(הצורב DVD וכונן DVD עשו בעיותוהמחשב פחות איטילי היה הרדיסק שתקע את המחשב והמערכת הפעלה לא היתה עליו וזה נתקע סתם ככה בשולחן עבודה, ניתקתי אותו וזה עבד טוב לכמה זמן ( עד שגם ההרדיסק השני הלך והחלפתי גם אותו ) .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.