פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים שגיאה שנוצרה בגלל האנטיוירוס. מה הפעיל אותה ? האם זה מה שקורה בעת הפעלת המחשב ?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר ראשית אינני יודע איך להפסיק את הרצתו האוטומטית של נוד32 בעת הפעלת המחשב. אז איך עושים זאת? (רוצה לדעת למרות שאני מעוניין שהוא יפעל בעת הפעלת המחשב)שנית, הודעת השגיאה שקיבלתי לעיל היא כאשר נוד32 עולה אוטומטית בעת הדלקת המחשב. אם אני מפעיל אותו אח"כ ידנית, הוא פועל כראוי.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים התקנה מחודשת אמורה לעזור.יתכן שיש איזו תוכנה או מזיק שמתנגש איתו. נסה להסיר תוכנות מיותרות מה STARTUP.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר להסיר ואז להתקין או לדרוס את הקבצים הקיימים?כי אני לא רוצה שוב פעם לעבוד על ההגדרות. זה סיוט!!
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים תתקין מחדש בלי להסיר, אולי יעזור..לא מבין מה כזה סיוט בלהגדיר אותו, 10 דקות גג והכל מוגדר, במיוחד כשזה לא פעם ראשונה..
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אז תשים קיצור דרך שלו ב תקיית startup אמור לעזור , אגב לא הייתי ממליץ לך לדרוס התקנה , תסיר ותתקין
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר אז תשים קיצור דרך שלו ב תקיית startup אמור לעזור , אגב לא הייתי ממליץ לך לדרוס התקנה , תסיר ותתקיןעשיתי, הבעייה נשארה
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים יש מצב שאתה מסיר הכל מהרג'יסטרי ידנית ? כנ"ל מהקבצים והתיקיות שהנוד שומר לעצמו ?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר התקנה מחודשת אמורה לעזור.יתכן שיש איזו תוכנה או מזיק שמתנגש איתו. נסה להסיר תוכנות מיותרות מה STARTUP.הסרתי והתקנתי, הבעייה נפתרה באופן זמנימשום מה, אחרי כמה שבועות שוב לא עולה, וגם ההגדרות של "התראות אבטחה" של XP השתנו לי והיא מתראיה לי על כל דבר בניגוד לרצוני.מה לעשות?שמתי לב לעוד שינויאת הנוד32 התקנתי בD:\Program Files\Eset אבל ב-MSCONFIG רשום לי שהוא מעלה את הקובץ ממקום אחר d:program files\nod32מה קרה?וגם: איך מגדרים לנוד32 לעלות או לא לעלות בעת הפעלת המחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.