פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים שאני מנסה להתקין וזה מגיע לתנאי ההתקנה הוא לא מראה כלום בחלון וכשאני לוחץ ACCEPT הוא פשוט מודיע שאין לי את הדיירקט איקס 9.0C ...אני משתגע מזה כברמי יכול לעזור ?זה בעיה די נפוצה אחרי כמה חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה :'(
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים ממממ אם זה כמו מה שיש בNFSMW אז לקובץ של ההתקנה אתה צריך לעשותRun this program in compatibility mode for:ותבחר בWIN 2000
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מה הכוונה לא מוצא את האפשרות?בדיסק ההתקנה תיכנס למאפיינים של ה-Setup ותראה את זה שם תחת comptibility...
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מוזר מאוד... שאלתי מכיוון שאינני מבין איך אתה לא מוצא את התפריט הנ"ל...בוא ננסה שוב צעד אחר צעד:נכנס למחשב שלי, קליק ימני ו-Open על גבי ה-CD.עכשיו תחפש את ה-Setup ותיכנס למאפיינים שלו, בלשונית השלישית- comptibility, תסמן תחת comptibility mode ב-V את:Run this program in comptibility mode for:ואז תוכל לבחור מהתיבה שמתחתיה את אחת האופציות...כרגע ניסיתי את זה בעצמי עם דיסק של משחק וזה אכן קיים. אם אתה לא מוצא האופציה הזאת אני לא יודע מה להגיד לך ??? פשוט לא קיימת אצלך לשונית כזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.