עבור לתוכן

מפרט ב5500 +/- לשימוש ביתי-חצי מקצועי

Featured Replies

פורסם

שלום !

אני רוצה לקנות מחשב חדש לכן אבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט.

המחשב מיועד ברובו למוזיקה (עריכה,יצירה,הורדה) הפעלת תוכנות מוזיקה כבדות.

אך למרות זאת שיהיה בו כ.גרפי סביר שיעלה משחקים + יציאת DVI(רצוי גם עם יציאה וידאו לחיבור טלויזיה)

לא צפוי OC

המפרט לא אמור לכלול ציוד עזר(מקלדת,עכבר....)

אין צורך בצורב,מסך

תודה .

פורסם

Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140

945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 590 1 590

1GB TwinMOS 570 2 1140

7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1050 1 1050

CREATIVE X-Fi XtremeMusic 690 1 690

Deskstar 160GB SATA II 345 1 345

HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240

Noisetaker EG425P-VE 420W 420 1 420

5700 כולל הרכבה

כם כ.קול מאוד איכותי,2 ג"ב זיכרון,מעבד מעולה,ספק מעולה כ.מסך לא רע שיספיק לך עם DVI

אם אתה לא צריך כזה כ.קול תוריד אותו ואפשר להעלות במעבד ל6600 אם אתה צריך כוח עיבוד חזק מאוד

פורסם

אם אתה רציני בנושא המוזיקה אז קח את ה- X-FI PLATINUM

הנוחות של הפאנל הקדמי שווה כל גרוש.

פורסם

לעריכת מוזיקה לוקחים קודם כל כרטיס קול מקצועי, למשל:

http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/manufacturers_id/24/products_id/173

אחרי זה צריך לדאוג למחשב שקט, כלומר מארז שקט, קרור שקט למעבד, ספק שקט, כרטיס מסך עם קרור פסיבי, הרבה זכרון, ועדיף דיסק נפרד למערכת ההפעלה.

אני מציע לך להרים קצת את התקציב בשביל מחשב שכזה.

כמו כן, אם אי פעם תרצה לעשות רייד, אז מומלץ לוח התומך באינטל רייד מטריקס שהרבה יותר יקר.

אם אתה צריך FIRWIRE תצטרך להוסיף כרטיס נפרד שכן רוב הלוחות התקציביים לקונרו לא כוללים FW.

פורסם

זה נכון מאוד..אבל במידה ויש לו את התקציב הזה המפרט שלי טוב?

וכמובן שעדיף לו להעלות תקציב בישביל כל הדברים האלה

פורסם

תוסיף 24 ש"J ותקנה ספק של אנרמקז ליברטי 400W ב 444 מ גולדטופ

פורסם
  • מחבר

לעריכת מוזיקה לוקחים קודם כל כרטיס קול מקצועי, למשל:

http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/manufacturers_id/24/products_id/173

אחרי זה צריך לדאוג למחשב שקט, כלומר מארז שקט, קרור שקט למעבד, ספק שקט, כרטיס מסך עם קרור פסיבי, הרבה זכרון, ועדיף דיסק נפרד למערכת ההפעלה.

אני מציע לך להרים קצת את התקציב בשביל מחשב שכזה.

כמו כן, אם אי פעם תרצה לעשות רייד, אז מומלץ לוח התומך באינטל רייד מטריקס שהרבה יותר יקר.

אם אתה צריך FIRWIRE תצטרך להוסיף כרטיס נפרד שכן רוב הלוחות התקציביים לקונרו לא כוללים FW.

לגבי כ.קול אתה צודק ,אני פשוט מעביר אותו מהמחשב הישן .(כרטיס חיצוני)

לגבי כרטיס FW יש לי במחשב הישן שעובר.

כמו כן יהיה שם שני דיסקים קשיחים ב SATA2

אין בעיה להגדיל את התקציב , אני לא אוהב להוציא אותו על סתם פיצ'פקס מיותרים.

אני צריך מחשב חזק שיעשה את העבודה כמו שצריך.

במידה ואני מגדיל את התקציב מה כדאי לשנות ?

פורסם

אמרת שאתה צריך מעבד חזק לא? אז קח את המפרט שלו ב5100 תוסיף עוד 600 שקל ותיקח קונרו 6600

פורסם

אני הייתי מתרחק מהלוח הזה:

א) אין לו תמיכה בריייד מטריקס.

http://www.intel.com/design/motherbd/lt/lt_available.htm

ב) אין לו אופציה לאוברקלוק נורמלי. היום אולי זה לא רלוונטי, אבל מחר יכול להיות מאוד כשתרצה לתת בוסט למערכת.

ג) אני לא חושב שתומך במתח לזכרונות של יותר מ 1.8, מה שכנראה פוסל את ה GSKILL שהציעו לך.

פורסם

^^^

לוח אמין וטוב - וכמו שציינתי לא ל O/C .

אם חשוב לו ה RAID הוא יכול ללכת על לוח קצת יותר יקר של אינטל וגם חדש יותר DG965WH שמכיל את הפונקציה הנ"ל.

בנוגע לזכרונות - מדובר על סדרת VALUE של G.SKILL שעובדים על 1.8V . ניתן כמובן ללכת על זכרונות זולים ופשוטים יותר .

פורסם

שמע, ממה שקראתי על הלוח, יכולות הקונפיגורציה בעייתיות, לדוגמא, נניח שיקנה DDR800 ולא יעשה כרגע OC. מה שמתבקש זה להריץ את הזכרונות ב 533 עם תזמונים נמוכים מה שישפר משמעותית את הביצועים. אין אפשרות לשנות את התזמונים. אין אפילו אפשרות עדיין להתקין את הדסקטופ יוטיליטיס של אינטל ואין שום מידע בביוס על FSB, RPM, מתחים, אפילו אין בביוס את האופציה לדעת אילו כוננים מחוברים.

אפשר להשתמש באינטל אינטגרטור טולקיט לשנות כמה אופציות בביוס כמו למשל מתח של 2 וולט לזכרונות, אבל זה נכנס כבר לקטגוריה של מודינג.

חוצמזה, אני חושב שלקנות למערכת כזאת לוח אימפוטנט זה לא נכון. במיוחד כשמשחק עם פרמטרים או אוברקלוק יכולים להביא לשיפור מהותי ביותר.

אפילו אם אין בכוונתו כלל לעשות אוברקלוק ורייד לא מעניין אותו,הייתי מעדיף ללכת על לוח שיתן אפשרויות משחק נורמליות. במיוחד כשחלק מאפשרויות המשחק יכולות להיות קריטיות לצורך הפוסט עצמו.

כמובן שהלוח של אינטל זול יחסית, ובטוח יציב ולא נותן אופציות משחק בכלל מה שנוח מאוד לחנויות שלא רוצות כאב ראש ופה היתרון שלו לחנויות. אבל בשביל מישהו שרוצה להוציא את המיטב מהכסף שהשקיע לטעמי לא אופציה טובה.

למיטב ידיעתי דוקא ה VALUE של GSKILL לא עובדים על 1.8. אבל אם תתן את הדגם המדוייק שאתה מדבר עליו אוכל לבדוק.

פורסם

אם אני לא טועה:

F2-6400CL5D-1GBNQ (512MB x 2) / F2-6400CL5D-2GBNQ (1GB x 2)

באתר הבית של G.SKILL

בכל מקרה ברור שהלוח לא ל O/C כפי שציינתי אבל הוא בהחלט טוב ויציב.

פורסם

כמו שאמרתי, לוח ללא שום אפשרויות משחק מינימליות שלא לדבר על אינפורמציה, בלי שום קשר ל OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים