פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים בזמן האחרון הפיירפוקס מתנהג נורא מוזר.כשאני נכנס לאתר אז זה מראה רק חצי ממנו (לפעמים זה קוטע סקריפטים באמצע) ואני צריך לעשות כמה פעמים "רענן" כדי שזה יראה את כל האתר במלואו.בבקשה תגידו לי איך אני מסדר את זה. אי אפשר לגלוש ככה.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר תנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש ותראה אם זה יעזור.אתה לא מכיר אותי.אני לא מהאנשים שכשיש להם בעיה אז במקום לפתור אותה, הם מתחילים מחדש.אם יש בעיה אז אני רוצה לדעת מה המקור שלה.עצה שלי, תשמור את העצות שלך בבית.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים יש לך את הגרסא האחרונה ביותר?בכל אופן, נסה להריץ את FF ב SAFE MODE, שבעצם עובד ללא ההרחבות, כדי לדעת אם אחת ההרחבות גורמת לזה.בקיצור דרך שיש לך, תשנה שיריץ את FF באופן הבא: firefox.exe -safe-mode
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר יש לך את הגרסא האחרונה ביותר?בכל אופן, נסה להריץ את FF ב SAFE MODE, שבעצם עובד ללא ההרחבות, כדי לדעת אם אחת ההרחבות גורמת לזה.בקיצור דרך שיש לך, תשנה שיריץ את FF באופן הבא: firefox.exe -safe-modeזאת לא בעיה באחת מההרחבות.פישפשתי קצת ב about:configומצאתי שלושה דברים שהחזרתי לברירת מחדל כרגע ואני חושב שהם קשורים לזה.content.max.tokenizing.timecontent.notify.intervalcontent.switch.thresholdדרך אגב, ה uTorrent שלי היה פתוח בזמן התקלה שהתרחשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.