עבור לתוכן

דרייברים לPioneer DVR 111d

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי היום את הצורב די וי די של פיוניר מקי אס פי והוא הגיע ללא דרייברים (כצפוי). מערכת ההפעלה אמנם מזהה אותו והוא קורא וצורב דיסקים, הוא גם מזוהה בשמו בנרו 6, אך משום מה שאני בודק בDevice Manager איזה צורב יש לי מופיעה השורה CD-ROM ללא כל פירוט על שם היצרן או הדגם.

הצלחתי למצוא את שם היצרן והדגם רק תחת הלשונית פרטים במאפיים של הרכיב, וגם שם במעורפל.

הייתי רוצה המלצה על דרייברים (נא לא להתבלבל עם עדכוני קושחה Firmware Updates), שישפרו את ביצועי הצורב ויראו את שמו במלואו במנהל ההתקנים.

תודה (:

פורסם

אתה לא צריך דרייברים...מה זה מפריע לך השם (שאמרת שהוא מזוהה בשמו בנרו) כל עוד הוא עושה את העבודה שלו?

מה עוד ששינוי השם יכול להתבצע רק בFW.

בכל זאת, תביא תצלום מסך מהDevice Manager.

פורסם

לא צריך שום דריורים פשוט תלחץ על השורה CDROM ותקבל את הפירוט.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

sashaefi:

לא צריך שום דריורים פשוט תלחץ על השורה CDROM ותקבל את הפירוט.

קודם כל, מזה כל הצורבים והקוראים האלה???

בקשר למה שאמרת, שאני לוחץ על הפירוט מופיע לי הדבר הבא, וכאן בעצם הבעיה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לי 3 צורבים והשאר מדומים(DAEMON TOOLS,ALCOHOL120) לגבי ה"בעיה" שלך יצאה קושחה רשמית JL11 אבל כפי שהבנתי אתה לא מעוניין לעדכן

אז תנסה לראות בנרו INFO TOOL או בDVD INFO PRO את המאפיינים של הצורב.(ניסית להסיר אותו במנהל ההתקנים נכון?)

פורסם
  • מחבר

זה לא שאני לא מעוניין לעדכן...פשוט חשבתי שהבעיה בדרייברים...עדכנתי מקושחה גרסא 1.23 ל1.29, העדכון הרשמי של פיוניר...

לפני שעדכנת אצלך את עדכון הקושחה הזה הייתה לך ה"בעיה" שלי?

ולא, לא ניסיתי להסיר אותו ממנהל, ההתקנים, למה לעשות את זה?

פורסם

אם תסיר ותאתחל הוא יתקין את הדרייברים מחדש, אבל אני לא בטוח בכלל שזה יעזור.אני לא עדכנתי בכלל את הקושחה ,וכפי שראית אין לי שום בעיה מסוג זה(או אחר).

מה שאני עוד יכול להציע זה לשאול בפורום של פיונייר בCD FREAKS או סתם לקרוא כמה דברים מעניינים משם>

http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?f=87

פורסם
  • מחבר

הסתדר!!! :)

פירמטתי את המחשב שלי, בלי קשר ל"בעיה" ומשום מה הוא מזהה את הצורב עכשיו. כנראה ש"קוראים ניסים למאמין"...

פורסם

יכול להיות משהו היה דפוק עם הwindows :)

אני שמח שהתסתדר לך, אבל זאת לא ממש היתה בעיה חוץ מהשם לא?

פורסם
  • מחבר

אני שמתי לב רק לבעיה עם השם, אבל יכול להיות שזה יצר בעיות שלא שמתי לב אליהן....לך תדע...בכל מקרה אני שמח שעכשיו הוא מזהה אותו כמו שצריך...

פורסם

סבבה

רק אל תצטט הודעה שמעליך. זה סתם קריאה כפולה, וסתם תופס מקום מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים