עבור לתוכן

התלבטות בשידרוג: להוסיף 256 זיכרון או להוסיף כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

אני לא רוצה לעבור לויסטה

אני משתמש רק באינטרנט במחשב אז בשביל מה לעבור למערכת הפעלה כבדה יותר? אני לא חושב שיש צורך בזה

המחשב שלי עובד חלק וטס עכשיו אז למה לעבור אני לא רואה בזה טעם

מילא אם היה לי E6600 ומחשב חייתי אז כן הייתי חושב על זה..

לא חייבים , אמרתי כבר , אבל בשבילך כדאי מאוד (שוב , לא חובה , אני לא בדיוק הולך לאיים עלייך עם גרזן בשביל שתעשה את זה או משהו כזה) לשדרג מ512 זיכרון ל1024 , הביצועים הנוספים יהיו ברכה בשבילך

פורסם
  • מחבר

קצת יקר העסק הזה

256 DDR2 667 עולד 150 שקל

ו512 עולה 300 שקל.....כאלו זה בדיוק כפול

אני חושב שאני ישקיע עוד 150 שקל על הכרטיס הזה אין לי צורך ביותר מידי זיכרון כי אני משתמש רק לאינטרנט מה אני צריך 1 גיגה??!

אני נשאר עם ה XP הזה הוא מעולה משרת אותי נאמנה ועוד מהר מאוד

מה שכן הכרטיס מסך קצת מציק לי כאלו יש לי X300 מובנה על הלוח, אז אם היה לי X300 PCIE הוא היה נותן אותם ביצועים?

האם יש הרבה הבדל בחיבור ה DVI זה כזה שווה לעבור לDVI?

פורסם

קצת יקר העסק הזה

256 DDR2 667 עולד 150 שקל

ו512 עולה 300 שקל.....כאלו זה בדיוק כפול

אני חושב שאני ישקיע עוד 150 שקל על הכרטיס הזה אין לי צורך ביותר מידי זיכרון כי אני משתמש רק לאינטרנט מה אני צריך 1 גיגה??!

אני נשאר עם ה XP הזה הוא מעולה משרת אותי נאמנה ועוד מהר מאוד

מה שכן הכרטיס מסך קצת מציק לי כאלו יש לי X300 מובנה על הלוח, אז אם היה לי X300 PCIE הוא היה נותן אותם ביצועים?

האם יש הרבה הבדל בחיבור ה DVI זה כזה שווה לעבור לDVI?

טוב דיי , יש גבול , אני את שלי אמרתי כבר ב4 דרכים שונות , תוסיף זיכרון , תרחיב זיכרון , קח עוד זיכרון , ותוספת זיכרון תועיל לך , 4 הצורות להגיד את זה לא משנות את העובדה הפשוטה , שג'יגה זיכרון יעזור לך משמעותית יותר מ768 מגה , אם אתה רוצה בכל זאת 256 , יבושם לך , אבל אתה עלול להתאכזב , רק ב 512 תוספת אתה תרגיש שההשקעה שלך משתלמת , פחות מזה לא נראה לי שתרגיש משהו ואז תתאכזב וכמובן ישר תתעצבן עליינו , ואנחנו נגיד לך בשמחה שזאת לחלוטין הבעיה שלך , בקיצור , אם אתה כבר בקטע של להשקיע , תשקיע ב512 זיכרון נוספים וגמרנו... זהו , תגובה אחרונה שלי לת'ראד הזה בעניין הזיכרון. INTEGRAL , אני חושב שozwrx קיבל את התשובה שלו , הוא שאל מה צריך לעשות בשביל לקבל שיפור ביצועים , אמרנו לו כולנו מה , הוא היה אמור להבין כבר אחריי 2 עמודים ...

אגב , כרטיס מסך לא מובנה מאותו סוג לא ייתן לך תוספת ביצועים , לא מורגשת בכל אופן , אז לא שווה את הכסף שלך , לעומת זאת אם תקח כרטיס מסך יותר חזק אז אתה תרגיש אבל מכייון שאתה רק גולש באינטרנט ולא משחק במשחקים אתה בכלל לא צריך כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לך , בקיצור זאת לא אופציה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עכשיו קיבלתי תשובה טובה!

ולמה אתה מתעצבן?? אני לא זה שהקפצתי כל פעם רק לא הבנתי כי אם אני מוסיף 256 אז למה שאני לא יראה שיפור זה לא הגיוני

בכל מקרה אל תגיב חחח אם זה גורם לך להתעצבן

בקיצוררררר תודה אפשר לנעול.

פורסם

תודה רבה עכשיו קיבלתי תשובה טובה!

ולמה אתה מתעצבן?? אני לא זה שהקפצתי כל פעם רק לא הבנתי כי אם אני מוסיף 256 אז למה שאני לא יראה שיפור זה לא הגיוני

בכל מקרה אל תגיב חחח אם זה גורם לך להתעצבן

בקיצוררררר תודה אפשר לנעול.

א. יהייה שיפור , אבל לא משמעותי ולא אחד ששווה 150 שקל

ב. לא התעצבנתי ... וגם אם כן , אני הולך ומשחק FAR CRY ולא מפסיק עד שאני לא הורג מאייה עם נשק כמה שיותר אוטומטי (או SHUTGUN :xyxthumbs: )

ג. שמח לעזור , לי עזרו פה מאוד ואני מחזיר טובה

עריכה : ד. גם לדעתי הגיע הזמן לנעול , צהריים טובים לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים