עבור לתוכן

התלבטות בשידרוג: להוסיף 256 זיכרון או להוסיף כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

המפרט שלי הוא:

P-D 820 2.8 MHZ DAUL CORE 800FSB

Intel® Board D102GGC2 + ATI X300 Video

512 DDR2 667Mhz

BENQ FP93GX DVI

עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף לעשות מה יתן יותר ביצועים ויהיה עדיף משיקול כספי וגם יתן תמורה טובה יותר בפועל למחשב:

להוסיף כרטיס מסך שגם ינצל את חיבור ה DVI של המסך וגם לא ישתמש בזיכרון במחשב.

או

להוסיף זיכרון 256 מגה ואז יהיה לי 768 זיכרון כללי למחשב ובכך אני יכול לתת למחשב יותר זיכרון לכרטיס מסך O/B שהוא X300 ATI

ואז יהיה לי יותר זיכרון למחשב אבל המסך לא יחובר ב DVI.

אז חברים בבקשה מה כדאי לי לעשות

תקציבי דל גג 250 שקל

תודה לכולם.

פורסם

אני חושב שלא תרגיש הבדל גדול אם תוסיף כרטיס מסך ב-250 שקל.

אני חושב שעדיך לך לחסוך לכרטיס מסך יותר רציני.

פורסם

כרטיס מסך, DVI יותר ממולץ לLCD, ויהיה שיפור קל במשחקים (בהנחה שזה שיקול)

ואת הזיכרון תפצל לשני סטיקים של 256MB בשביל שיעבוד בדיול צ'אנל...

למרות ש512MB זיכרון זה נמוך העליה צריכה להיות בקפיצות קבועות בשביל לעבוד בדיול צ'אנל... אם תצליח להכניס 1GB במקום 512MB זיכרון זה יהיה השיפור הכי טוב...

שכח מזה, רק עכשיו שמתי לב שזה מחשב קיים... אני תומך בזה שמעלי... תחסוך עוד קצת (ותקנה עוד 512MB זיכרון)

פורסם

ב250 אתה יכול להוסיף עוד 512 מגה. מומלץ.

פורסם
  • מחבר

אבל הלוח שלי הוא לא לוח דואל צאנל!....... זה דבר ראשון

דבר שני עדיין לא עניתם לי בתשובה על השאלה

מה עדיף זיכרון 256 למחשב וככה יהיה למחשב יותר זיכרון כי 128 מנוצל לכרטיס מסך

או פשוט לשים כרטיס מסך רגיל לא משנה לי עוצמה כי אני לא משחק בכלל משחקים

אני רוצה לשים כרטיס מסך אך ורק לזה שהמסך ינוצל ב DVI והזכרון לא ילקח מהזכרון של המחשב

פורסם

אם אתה לא משחק, תוסיף זכרון. עדיף שתוסיף עוד 512 ומבחינה זו תהיה מוכן לויסטה. לא כדאי להוסיף 256. כדאי 512.

פורסם

אם אתה לא משחק, תוסיף זכרון. עדיף שתוסיף עוד 512 ומבחינה זו תהיה מוכן לויסטה. לא כדאי להוסיף 256. כדאי 512.

מסכים , היום אין טעם לבזבז סלוט זיכרון על 256 , מינימום קפיצות של 512, עכשיו כדאי לך גם לבדוק של איזה חברה יוצא לך סטיק של 512 (בדרך כלל מוכרים זכרונות או בסט DUAL CHANNEL של 2*512 או בסט של 1024*2 ) בודד , שהוא גם DDR 2 667 , וגם של חברה איכותית

עריכה : תן לי רגע לחפור קצת בכמה חנויות נראה הצעות

עריכה 2 : חשוב לך HEATSPREADER על המקל? כי אם לא , הנה לך : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1926_2162&products_id=14259

אם כן תאלץ להעלות קצת תקציב...

עריכה 3: אם אתה עדיין ער אחריי שתיי העריכות הקודמות הנה משהו יותר זול מחברה גם מוכרת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_2141&products_id=14075

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא כ"כ מבין למה לשים 512 ולא 256

הרי בכל מקרה אין לי בלוח הזה אופציה של דואל צאנל! הלוח הזה הוא לא דואל!

דבר שני לוותר על כרטיס מסך נפרד? אם אני יוסיף כרטיס מסך האתרים והישומים יעבדו לי יותר מהר?

הDVI ישנה הרבה?

פורסם

אבל אני לא כ"כ מבין למה לשים 512 ולא 256

הרי בכל מקרה אין לי בלוח הזה אופציה של דואל צאנל! הלוח הזה הוא לא דואל!

דבר שני לוותר על כרטיס מסך נפרד? אם אני יוסיף כרטיס מסך האתרים והישומים יעבדו לי יותר מהר?

הDVI ישנה הרבה?

א. כי אני לא בטוח אם מוכרים DDR II 667 MHZ 256 MB

ב. כי במחירים כאלה, עדיף לקנות 512 וזהו , ייתן לך תוספת ביצועים משמעותית

ג. כולא איכות תמונה טיפה יותר טובה , ביג דיל , הם לא יעבדו יותר מהר , חוץ אם כבר אתה בקטע של כרטיס מסך , קח משהו אמיתי , לא משהו לשוק הLOW END שתקבל המחיר שאתה מוכן להשקיע , הDVI משפר טיפה את אייכות התמונה וזהו אני חושב , על זה תתיעץ בפורום תצוגה וגראפיקה

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי

אז 512

סגור :)

פורסם

זה לא קשור לדואל צאנל. עוד מעט יוצאת הויסטה. שם 1 גיגה יהיה נחוץ, כמו שלהריץ XP עם פחות מ 512 זה מעצבן. אז אם כבר אתה קונה, קנה עוד 512.

פורסם

זה לא קשור לדואל צאנל. עוד מעט יוצאת הויסטה. שם 1 גיגה יהיה נחוץ, כמו שלהריץ XP עם פחות מ 512 זה מעצבן. אז אם כבר אתה קונה, קנה עוד 512.

DUAL CHANNEL מכפיל ב2 את רוחב הפס לזכרונות , כלומר , יותר תעבורה בינם לבין המעבד , אבל לא חייבים את זה אנשים לפניי זה חיו בלי זה והם חיים יופי בלי זה גם היום , אם יש או אפשר להשיג סבבה זה מעולה , אבל לא חייבים את זה , מה שכן חייבים אם אתה מתכנן על VISTA (ועל ניצול אמיתי של 64 BIT וכפולי ליבה לשם שינוי) זה באמת לפחות 1 GB זיכרון , פחות מזה יהייה כמו לצאת לצייד ברווזים בלי מספיק קליעים... או כמו לנסות למכור מחשב מלפניי 10 שנים בערך... (במילים אחרות ופחות מטאפוריות , תקנה כבר תוספת של 512 וגמרנו עניין , לא תתחרט ...)

אגב , אני הצלחתי להריץ WIN XP SP 1 יופי עד ששדרגתי אחריי שנה מ256 ל512 , וקיבלתי שיפור גדול , אם אני קיבלתי כזה שיפור ברק 256 במהירות של DDR I 400 , אתה תקבל שיפור כפול מזה גם בגודל וגם במהירות...

פורסם
  • מחבר

יש משהו אחד שאני לא מבין

למה אני חייב לעבור לויסטה? מה רע בXP PRO SP2 שלי?

מאיפה בכלל אני ישיג ויסטה? זה בטח יעלה מלא כסף!

פורסם

יש משהו אחד שאני לא מבין

למה אני חייב לעבור לויסטה? מה רע בXP PRO SP2 שלי?

מאיפה בכלל אני ישיג ויסטה? זה בטח יעלה מלא כסף!

אתה לא חייב , אני אישית נשאר עם WIN XP SP2 , לפחות עד שיצאו דרייברים שיתמכו בוויסטה ויתקבלו ביקורות עליה והכל , אולי אולי אז אני עובר לVISTA , בכל מקרה לא חייבים לעבור לויסטה

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לעבור לויסטה

אני משתמש רק באינטרנט במחשב אז בשביל מה לעבור למערכת הפעלה כבדה יותר? אני לא חושב שיש צורך בזה

המחשב שלי עובד חלק וטס עכשיו אז למה לעבור אני לא רואה בזה טעם

מילא אם היה לי E6600 ומחשב חייתי אז כן הייתי חושב על זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים