עבור לתוכן

ASUS A8NE-FM ואוברקלוק

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לרכוש לעצמי מעבד+לוח מאוד זולים - מעבד AMD Athlon 64 Venice 3500+ ולוח אם A8NE-FM מKSP..

הלוח לא נמצא באתר של אסוס.. בכמה אתרים בח'ול מוכרים אותו ובכולם כתוב שהוא מבוסס צ'יפסט NF4 ULTRA.. אבל האם הגיוני שאפשרי לקנות בארצנו הקטנטונת לוח מבוסס NF4 ULTRA בפחות מ300שקל ?

כמובן שצ'יפסט הNF4 ULTRA הוא צ'יפסט מ-ע-ו-ל-ה לאוברקלוק ואמור לתת כאן ביצועים לא רעים בכלל.. האם הלוח יתמוך בכולם? מהי דעתכם? יש לי תקציב של עד 800שקל לא שקל יותר :(

פורסם

אין אופציות אחרות במחירים כאלה?

פורסם
  • מחבר

כמובן שחיפשתי, ולא מצאתי. הלוח הנ"ל הוא האופציה היותר טובה שיש לי כרגע ובאמת שאין לי אפילו שקל יותר מ800.. :(

את המעבד אני קונה ב480.. ככה שנשאר בידיוק 320שקל ללוח.. אם תמצא משהו במחיר הזה שיכול לתת לי משהו כמו 300HTT אני אשמח.. :o

למרות שגם 250 יספיק אבל הלוח הזה אפילו ל250 לא נראה לי יגיע..

פורסם

תראה אולי יש Asrock 939Dual-SATA2

עם BIOS לא רשמי ומודים הוא אמור לעשות 300

פורסם
  • מחבר

הממ.. יש לי אפשרות להשיג DFI INFINITY NF4(nforce4 standard) או Epox EP9NPA7I שניהם עם NF4 הרגיל.. וכל אחד ב350שקלים..

איזה מהם עדיף? או שיש משהו יותר טוב שתוכלו להשיג במחיר הזה?

פורסם

ה-infinity יהיה עדיף אבל למה שלא תילך על ה-asus כמו שאמרת ה-nf4u הוא צ'יפסט מעולה לאובר קלוק לא נראה לי שהוא יאכזב אותך ובכלל זה לוח עם גב.

פורסם

שלא תעז!!! ללכת על הasus אתה תוגבל קשות ע"י המתחים מתח מקס לזיכרונות 3v ולמעבד 1.55 שזה פשוט מגעיל:(

פורסם
  • מחבר

3V לזיכרונות DDR1 לכל לוח זה ממש לא מעט.. 1.55 - אפשר להסתדר..

אבל משהו כאן מאוד חשוד לי בלוח הזה.. לא הגיוני שאפשרי לקנות לוח מבוסס NF4 ULTRA ב290שקל כאשר הבא אחריו עם NF4ULTRA הכי זול הוא הA8NE שעולה 500שקל(ודווקא עליו יש ביקורות לא רעות כלל וכלל)

אז.. מה אתם אומרים? ללכת על הDFI\EPOX או על הASUS החשוד?

פורסם

לרדת ל3200+ ולקחת לוח יותר טוב ב400-450 ש"ח.

באמת רעיון טוב אולי תירד אפילו ל3000

פורסם

הפרש המחיר בין ה3200 ל3000 הוא 20 ש"ח :-\

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון מאוד קשה למצוא היום 3000+ או 3200+ במלאי באיזושהיא חנות.. מה גם שההבדל במחיר הוא מקסימום 50שקל.. בעוד ש3200+ עולה 450שקל בחנות שאני קונה ממנה - 3500+ עולה 480? מה יותר שווה?...

3000 בכלל לא מצאתי במלאי באף חנות..

תאמינו לי שהייתי חושב על זה לפניכם :)

עריכה : זה רק אני או שלפיירפוקס יש כרגע בעיות רציניות עם האתר הזה.. הוא כל הזמן באמצע טעינת דף או שליחת תגובה פשוט כותב לי איזה ארור

פורסם

אז סמפרון חזק (3400+) עם לוח טוב לאוברקלוק ב500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אם תמצא לי סמפרון 3400 אני אהיה שמח.. למרות שאני לא מצאתי.. תזכור - סוקט 939.

פורסם

עכשיו הכל ברור. אני חשבתי שאתה מדבר על AM2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים