עבור לתוכן

מימוש אחריות של מסך LG

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך LG לפני שנה וחצי - שנתיים ובתקופה האחרונה הוא מתחיל להצהיב מדי פעם, וצריך להכות אותו כדי שיחזור לעצמו.

אני יודע שעל מסכי LG יש אחריות ל- 3 שנים ואני די בטוח שגם אמרו לי בזמן הקניה.

הבעיה היחידה היא שאיבדתי את חשבונית הקנייה של המסך שמהווה גם את כתב האחריות.

יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות ?

עוד לא ניסיתי לגשת לחנות.

תודה מראש.

פורסם

בהחלט לא הפורום הנכון. מדובר על בעיה במסך - יש פורום גרפיקה. לא ציינת אם מדובר על מסך LCD - יש לכך פורום ייעודי.

אני מציע שתשנה את הכותרת לאינפורמטיבית - "כיצד לממש את האחריות על מסך LG, כאשר החשבונית אבדה".

הועבר לפורום הנכון.

באופן עקרוני לכל יבואן יש את המדיניות שלו. אני מציע שקודם כל תיצור איתם קשר, ותבדוק אם אתה יכול למצוא אסמכתא אחרת לקניה, כמו חיוב כרטיס אשראי שניתן להנפיק מהבנק וכו'.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

הכותרת שונתה.

אני לא חושב שהבעיה ניתנת לפיתרון טכני פשוט/בבית, בעיה בכבל נשללה מפני שלא עוזר משחק והזזה שלו, אלא רק חבטה קלה למסך בחלק האחורי (מצד שמאל למטה, אם זה עוזר).

מנסיון העבר, אני מניח שתוך מס' שבועות המסך כבר לא יגיב לחבטות וישאר תקוע עם גוון צהוב, לכן אני מעדיף למצוא דרך לממש את האחריות לפני שתיגמר.

אשמח לשמוע עצות מאנשים שנתקלו בבעיה דומה או רעיונות מה להביא/להגיד לחנות המחשבים.

פורסם

זאת בהחלט בעיה פיסית במסך עצמו.

אחד מתותחי הצבע כנראה מאבד מגע, וצריך להלחים אותו מחדש ללוח PCB של המסך, זה קרה לי במסך הישן שלי.

פירקתי אותו, הלחמתי את הרכיבים מחדש (אתה פשוט צריך "לרענן" את הבדיל בהלחמה) ואז הוא התחיל לעבוד כרגיל.

זה קרה כבר לפני כמה שנים, המסך הזה בן יותר מעשר שנים עכשיו ועדיין עובד, אבל עכשיו יש בעיה עם הכבל, שהוא כל הזמן נכנס למצב STANDBY כי הוא מאבד מגע איפושהו בין המסך לכבל.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לא לפתוח את המסך ולבצע הלחמות כל עוד יש לי אחריות.

פורסם

אם שילמת בכ"א, אין פשוט מזה.

שחזר את דף חשבון כרטיס האשראי, ולך עם הדף לחנות.

פורסם

שומע, גם לי היתה בעיה במסך ואיבדתי את החשבונית (אבל שלי הוא samsung).

זה מה שאני עשיתי:

התקשרתי לחנות ואמרתי להם שיש עוד אחריות אבל אין לי חשבונית, אני חושב שהם אמרו לי לדבר עם היבואן (לא זוכר כבר)שהוא חיון הפצות(במקרה שלי), דיברתי איתם הם ביקשו ממני את הסריאל (s/n) שמופיע בצד האחורי של המסך

ואמרו שיש לי אחריות ושאני ישלח להם את המסך , תסה גם אתה.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני אנסה לדבר עם החנות/יבואן ובכל מקרה אחפש את תדפיס כרטיס האשראי.

פורסם

בזמנו החלפתי SAMSUNG אצל יבואן(חיון) כמו ש DIDS22 ציין, מילאתי טופס והיבואן טיפל לי במסך.

בקשר לLG, זה די דומה, מאחורי כל מספר יש S/N שבעזרתו היבואן יכול לדעת כמה אחריות יש לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים