פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים הי קניתי את המשחק!!! יש לי 1 GB RAM ואניטי וירוס פעיל ולוקח די הרבה זמן עד הוא עודש LOADING במשחק! אין שום וירוסים או SPYWARES אה טאיך אני בודק את ה FPS שלי? יש לי AMD 3800X2 512 X2 DUEL CHANNEL X1800XT
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מה הקשר?הוא שאל למה הloading לוקח הרבה.אתה מפעיל הרבה תוכנות בזמן משחק?נסה לעדכן דרייברים (אני הפעלתי מסנג'ר+ביטורנט בזמן משחק והloading לקח לי רבע דקה עם מפרט פחות טוב :-X אז לא נראה לי שזה קשור)נסה לעדכן דרייברים.הדרישות על MAX אני מניח?
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מה הקשר?הוא שאל למה הloading לוקח הרבה.האם קראת את מה שהוא כתב בנוסף?אה איך אני בודק את ה FPS שלי?בפעם הבאה אל תתקוף לפני שאתה קורא...לא יפה מצידך!
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים geez מצטער,רק אל תקח ללב :-* התבלבלתי בין כל שגיאות הכתיב 8) בקטנה 8) כמו שדנטה אמר,אם ישנם אילו שהם תוכניות פועלות ברקע כמו EMULE,ICQ וכאלו נא לסגור
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים ובקשר לצפייה בכמה FPS המשחק רץ לא צריך להוריד שום תוכנה בשביל זה..ולבזבז סתם זמן ניתן להיכנס ל-Command של המשחק ולהציב את הביטוי הבא: cl_showfps וכך כמות הFPS במשחק תופיע לך במהלך המשחק ללא שום תוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.