פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים התכוונת לתוכנה Western Digital - Data Lifeguard Toolsאיך אני בודק איתה ?אני מצרף תמונה של האינפו שהתוכנה נתנה על הדיסקאיך מנתחים אותה ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים הממ, זו גרסה חדשה.לרוב אתה אמור לבצע סריקה יסודית של הדיסק.אני תמיד השתמשתי בכלי הדוס שלהם.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אוקיי..הורדתי את הגרסה של הדוסוזה צריך דיסקט מרובע שאין לי כרגע..איך אני אמור להשתמש בבדיקה אבל ?אם אני בודק ורואה שאין סקטורים פגומים אז זה אומר שהדיסק שלי בסדר ?או עם התוכנה מזהה שהדיסק דפוק היא מודיעה ?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים התוכנה עושה מספר בדיקות מעבר לבדיקה פשוטה של סקטורים.היא תודיע לך אם הדיסק תקין או מקולקל.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אני מקווה שהתוכנה תמצא את הבעיה בצורה וודאית, היה לי הארד-דיסק שעשה רעשים כאלה ולא עבר הרבה זמן עד שהוא קרס סופית ללא יכולת שיחזור (תקע את המחשב ב-BOOT)בכל מקרה אל תרפה ותבדוק לעומק.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים תודה על התגובה , שניכם מדברים על אותה תוכנה ? Data Lifeguard Diagnostic for DOS (Floppy נכון ? פשוט אין לי דיסקט זמין כרגע הורדתי גם מהאתר שלהם http://support.wdc.com/download/?cxml=n&pid=15&swid=30 את Data Lifeguard Diagnostic for DOS (CD) שזה אותה תוכנה כמו של הדוס..רק בקובץ iso ופתחתי את הקובץ עם דיימון טולס , וזה מראה לי 4 קבצים של דוס..ושאני IBMBIO DLGDIAG5 IBMDOS שהם קבצים של ms-dos ושאני לוחץ עליהם לא קורה כלום... אתה גם סרקת עם התוכנה שפועלת מהבוט עם הדיסקט ?
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים ככה ,בסוף הורדתי מהאתר שלהםאת Data Lifeguard Diagnostic for windosונראה לי שיש בזה בדיקות של הדוס..אני מצרף תוצאה של הבדיקה dldDiag -extented testבתמונה..זה נותן לי מסך אדום עם "too many bad sectores detected "[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים וגם עוד תמונה..של failזה אומר שצריך להחליף דיסק קשיח ?התמונות האלה יכולות לספק הוכחה לחברה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים כן, הדו"ח שמופיע בתמונה האחרונה, קח אותו לחנות.הדיסק שלך מת, תגבה מה שאתה יכול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.