פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים שלום, אני עומד לקנות מחשב עם הדיסק קשיח: Western Digital 1600JS 160GB SATA 2 8Mb ראיתי באיזשהו מקום שהכוננים של WD רועשים. זה נכון? כדאי לקחת Samsung או חברה אחרת? תודה
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים זה נכון אבל אם אתה לא לוקח מאווררים שקטים אתה לא תשמע את הרעש בכלל.יש לי WD ואין שום בעיה למרות שקניתי מאוורר שקט.הם רועשים יותר בהשוואה לאחרים אך לא בצורה בוטה.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר אוקיי תודה,יש להם איזשהו יתרון אחר? למשל אם אני אקח בדיוק אותו כונן של WD או של Samsung יש ההבדל?
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים WD נחשבים כרועשים נכון אבל לא ברמות מטורפות..(פה ושם אנשים נופלים על דגם או HD ספציפי שהוא ממש רועש)..לגבי השאלה..אוקיי תודה,יש להם איזשהו יתרון אחר? למשל אם אני אקח בדיוק אותו כונן של WD או של Samsung יש ההבדל?בעיקרון הם יהיו +- שווי ביצועים...(אולי רק מבחינת רעש עבודה לסמסונג יהיה יתרון קל)..
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים seagate נחשבים הכי שקטים.יש לי שני WDאחד 320 caviarואחד 80 זול אף אחד מהם לא רועש יותר מידי בעבודה שוטפת. לעיתים נדירות יפריע לי הרעש בזמן defrag.אם אתה עושה מחשב שקט מאוד אז תשקול את ה seagate.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים לי יש wd 320ys 16mb sata2 raidבעקרון הוא לא מרעישאבל מידי פעם יש תיקים כאלה לא ממש נקישותמשהו כזה כמו תיק תיק קטן כזה זה רעש נורמלי ?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים אתם יכולים להסביר לי איך בדיוק הדיסק הקשיח רועש אם אני בכלל לא שומע אותו כשהוא בפול עבודה?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים אם תשמע אותו או לא, זה יחסית למערכת שסביבו וגם יחסית לשמיעה שלךלרוב לא שומעים את הדיסק קשיח, כי כל מאוורר 80 רגיל מרעיש יותר ממנואם יש לך מערכת שקטה לחלוטין, או חלקית עם חלקים שקטים במיוחד אז בה מה שעושה את ההכי הרבה רעש זה הדיסק קשיח לכן תישמע אותו כמרעישוגם אז לא בטוח ,תלוי באיזו סביבה המחשבWD רושים יחסית לדיסקים קשיחים של SAMSUNG או חברה אחרתאבל הוא זול מהם ועושה את העבודה. אז ממליצים על ה WD לעיתים קרובות
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים לי יש wd 320ys 16mb sata2 raidבעקרון הוא לא מרעישאבל מידי פעם יש תיקים כאלה לא ממש נקישותמשהו כזה כמו תיק תיק קטן כזה זה רעש נורמלי ?תיק תיק תיק - לרוב אומר תתחיל לגבות את המידע ולהכין את הארנק לקנות חדש (או להחליף באחריות).
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים תיק תיק תיק - לרוב אומר תתחיל לגבות את המידע ולהכין את הארנק לקנות חדש (או להחליף באחריות).אכן כן, ועדיף לך לקנות לעשות CLONE לפני שהוא יקרוס לך טוטאלית.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מה אתם רציניים ??יש לי הדיסק הקשיח הזה אצלי , רק משהו כמו חודש וחצי ..והוא לא כל הזמן משמיע תיק תיקאבל לפעמים בזמן העברות קצבים או סתם בהעברת שיר בווינאמפ אני שומע תק תק או מין צליל של עצירה מתי שהוא חושב..כאילו לא ממש רעש חזקאני חשבתי שהווינדוס אקס פי דפוק והוא לא מסתדר עם דיסק גדול יש לי דגםwd 320ys 16 mb sata 2 raidומידי פעם אני גם מקבל שגיאה בווינדוס בזמן העברת קבצים בשםwindows delayed data failureואז כל הכוננים נעלמים מהמחשב שלי ורק אחרי שאני עושה ריסט זה מסתדר..לדעכתם הדיסק שיש לי דפוק ואני צריך להחליף אותו ?או שיכול להיות שהתקלה של כתיבה מושהית והתקתוקים נובעים מבעיה בווינדוס או משהו ?..או התנגשות עם הדיסק השני שיש לי במחשב?שהוא 80 ג'יגה סאטה של סאמסונג שמערכת ההפעלה מותקנת עליותודה למי שיכול לענות..
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים כן נכון ,אבל לדעתך הבעיות שהזכרתי נובעות מבעיה בדיסק עצמוולא ממערכת ההפעלה ?שאני מחזיר לחברה את הדיסק קשיחהם צריכים לתת לי דיסק קשיח חדש בשקית ?כלומר..איך אני אדע שהם לא נותנים לי דיסק משומש , או שהם יכולים לטעון שהדיסק תקין..איך אני מוכיח להם שהוא מרעיש ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.