פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים שלום,יש לי בעייה במחשב שהוא לפעמים אחרי שאני RESTART למחשב מה-WINDOWS הוא עושה שלושה צפצופים קצרים ונכנס למצב של STANDBY ולפעמים אפילו שאני מדליק אותו הוא עושה זאת. זה אינו דבר קבוע וזה קורא לפעמים. הרצית במשך לילה שלם את MEMTEST86 והוא לא גילה לי שום בעייה בזיכרון, כמו כן בדקתי את החיבורים של המחשב והכל תקין, הרצתי אפילו FANSPEED לבדוק טמפ' של ה-HD והמאווררים והכל תקין, לא נרשמה שום חריגה.למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?תודה
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר בדקתי ו-HIBERNATE לא מכוון להפעלה בשום מצב.אבל זה לא מסביר שלפעמים שאני מדליק את המחשב הוא עושה את השלושה צפצופים קצרים ונכנס ל-STANDBY.יש למישהו עוד רעיונות?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים פטיש חמש ?אני פשוט לא קלטתי - למה שיכנס לSTANDBY - צריך לראותאם הWINLOGO נראה - זו בעיה קרובה יותר להגדרות WINאחרת - זה נראה לי יכול להיות קשור לBIOS
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר אני רואה את הלוגו של ה-WINDOWS.מפרט מחשב: PENTIUM 2.4Mhzזיכרון: 512MBכונן קשיח: 40GBחוץ מהעובדה שבעייה זו קוראת מדי פעם, שאני עושה RESTART למחשב או מדליק אותו, המחשב עובד טוב.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים יכול להיות שיש לך בעיה בדריברים של הכרטיס מסך ........תעשה UNINSTALL במצב בטוח ......תעלה את המחשב מחדש .....ותתקין אותם חזרה במצב הרגיל של הווינדוס......אני מקווה שזה יעזור .....אם לא זה לא הזיק
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים עדיף להשתמש ב Driver Cleaner 3.3 להסרת הדריבר של כרטיס המסךאני אישית לא אהבתייש מצב שתביט בתוך המחשב ? אולי קבלים מנופחים ???
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני אשמח אם תשלח לי הודעה פרטית ותסביר לי מדוע לא הודעת לי זאת בהודעה פרטית, ומדוע אסור לצטט הודעה לפני . בתודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.