פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אל תסמן את זה על פחות ממאה פינג. לפעמים כשאתה עושה לו refresh all זה יוציא לך סרברים עם 450 פינג. אם תעשה quick refresh זה פיתאום ירד לשלושים. פשוט תסמן על מיזרח תיכון וזהו.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים לא יודע מה איתך, אבל אף פעם זה לא עולה לי מעל 100 פינג, בשום סרבר ישראלי, גם אם אני חורש על ה-Quick refresh.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר דרך האתר www.game-monitor.com דווקא מצאתי כמה שרתים ישראליים טוביםאבל אני ינסה להגדיר בסטים MIDDLE EAST
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים all seeing eye היא תוכנה טובה לפחות פעם, אח"כ (אני לא יודע מה קרה לה) אבל היא מצליחה לחפש מעט מאוד ממה שקיים או בכלל לא, פעם השתמשתי בה אבל עכשיו לא, אני משתמש ב-Gamemonitor
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים כן גם לי יש את הבעיה אני לא מוצא :_ רק באתר GAME-MONITOR.COM עריכה:תסמנו MIDLE EAST ו פינג של 50!!!!!!!!! חבל שאני לא יודע איך להעלות תמונה
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר כן גם לי יש את הבעיה אני לא מוצא :_ רק באתר GAME-MONITOR.COM עריכה:תסמנו MIDLE EAST ו פינג של 50!!!!!!!!! חבל שאני לא יודע איך להעלות תמונה כן, אני גם עשיתי middle east וככה מצאתי שרתים ישראליים עם פינגים של 15-20 :>> תודה למי שהציע את השיטה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.