פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מישהו יודע איך אפשר לגרום לנגן להראות שמות של שירים בעיברית?אני יודע שהוא תומך בעברית ב WMA אבל כותב אותם הפוך ושאפשר לשנות את הסדר של השם ככה שזה יכתוב בנגן נורמאלי, אבל א. זה די מעאפןב. זה לא פותר את הבעיה לקבצי mp3אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לותודה
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים הקפצות אסורות בתכלית, קרא את חוקי הפורום, מדובר באזהרה ראשונה...חכה מעט ותהייה לך תשובה.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים לא נראה לי שתיהיה עברית לנגן הזה. (אני בעליו של אחד כזה).הסיבה שבנגנים הג'נרים יש, הוא שהם מיוצרים במפעלים ע"י הזמנה של ישראלים...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים יש עוד כמה חברות גדולות כמו TREKSTOR שהנגנים שלהם מגיעים לארץ עם תמיכה בעיברית
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר השאלה היא אם יש טעם שכל מי שזה מפריע לו, יתקשר אליהם וככה יהיה איזשהו לחץ כלשהו או שזה לא ישפיע על כלוםאתם יודעים אם יש עם מי לדבר בנושא הזה?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים כן יש טעםתשלח להם אימייל ל israel_support@sandisk.com ותנדנד אם יעשו את זה עוד הרבה אנשים יש מצב שמשהו יזוז
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר שלחתי להם עכשיו מכתב שמפרט את כמה שאני מאוכזב וכ'ו וכ'וזה באמת מעצבן שחברה מכובדת כמו sandisk לא מוציאה עידכון בסיסי, ועוד בדגם שלא תומך במיון לפי סיפריות, זה אפילו יותר סיוט לשמוע מוסיקה ישראלית...שכל מי שזה נוגע לו, שישלח להם אי מייל...
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים תחכו לROCKBOXרק אחרי שהם פיתחו את הFW ה"לא רישמי" עם עיברית נזכרו בIRIVER שיש מדינה כזו שקוראים לה ישראל עם כמה אנשים שקנו נגנים שלהם...(לי אישית יש IHP120)נראה לי שזה אותו סרט ;D ;D ;Dתשאלו בפורום עם מתוכנן משהו לדגמים של SANDISK
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים האמת ששאלתי אותם לפני שנה, את זהhello, i just recieved my new sansa e140 player and i have couple of question, about next firmware and generally1) it there will be a directory driven mechanism for searching files?2) will the sansa support hebrew fonts?3) will the sansa will remember the last position of the song, even after i return from the FM radio?please send the answer to my email.thanks.וזה מה שהם ענוHello Roi,Thank you for contacting SanDisk Technical Support.Unfortunately, I do not have any information on what will be including in the next firmware.Apologies for any inconvenience caused.Sincerely,Nikki H.SanDisk Technical Support אני אנסה לשאול אותם עוד פעם
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים זה מה שהם הגיבו לילצערנו אף אחד מהנגנים שלנו כיום אינו תומך בשפה העברית וכרגע אין לנו שום עדכון שיכול לתמוך בשפה העברית.אני מקווה שיעדכנו את הנגני MP3 בזמן הקרוב כי יש הרבה בקשות לעדכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.