עבור לתוכן

שאלות על הצרוב LG H10 ועל הכונן קשיח 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII..

Featured Replies

פורסם

יש לי קצת הרבה שאלות מקווה שמי שידע אחת מהתשובות יענה עליה אפילו על אחת מהם מקווה שבסוף יענו לי על הכל=]

1.אני קונה מחשב חדש 250GB אבל אני לא יודע איזה חברה של הכונן קשיח לקנות יש חברה מומלצת שמוכח שהיא יותר טובה מהשאר..?

2.אם אני אומר בחנות שישימו לי 16MB במקום 8 הם יכולים או שזה תמיד בא כ8..?

3.יש משחקים שאני נגיד מנסה להתקין מהכונן קשיח וזה לא מתקין לי ומהצורב זה כע מתקין לי למה זה ככה..?

והאם צריך לקנות משהו יותר מהיר מ7200rpm..? כדי שזה יקרא כל דיסק או שזה מספיק..?

4. אם הייתי צורב סרטים והייתי רואה אותם מהדיסק זה היה עובד מוזר כזה ויותר לאט לפעמים ונקטע כזה לשניה שתיים

ואם העתקתי את זה למשחב ואז ראיתי מהדיסק אז ראו טוב למה זה..? משהו בכונן האם בכונן שאני קונה עכשיו

250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII יהיה גם אותה בעיה..?

5. אני מתכנן לקנות את הצורב H10 LG האם הוא מספיק טוב לצריבות אני הולך לצרוב מלא דברים מלא סרטים סדרות ומשחקים

ואני רוצה שזה יהיה באיכות טובה ויצרוב לי טוב בלי פגמים

האם הצורב הזה מספיק או שאני צריך משהו מיוחד יותר טוב כי אני ממש הולך לצרוב הרבה ואני לא רוצה שהאיכות לא תהייה טובה..

6. אם אני קונה את הH10 באיזה מהירות לצרוב..? באיזה מהירות כאילו הכי כדאי לצרוב ושזה עדיין יהיה באיכות טובה ולא יפגע באיכות.?

פורסם

1. אין ממש הבדל בין החברות (כמובן שמדברים על אותו ממשק וכו) ההבדל הכי בולט הוא שSAMSUNG נחשבים להכי שקטים וWD להכי רועשים מעבר לזה תיקח אין מה להסתבך....(בסופו של הדבר השיקול הוא אחריות ומחיר)..

2. יש דגמים שמגיעים גם וגם ויש דגמים שמגיעים רק עם 8MB או רק עם 16MB....(אם ההפרש הוא 50-100לך על ה16MB)..

3. אתה מתכוון לקיבצי ISO..? ואת הל אצריך יותר מ7200RPM...

4. כנראה שהכונן האופטי שלך היה איטי מדי או שלא הוגדר נכון (ג'מפר וכו)..

5. כן אחלה צורב יש לך גם תפיוניר שזוכה לשבחים רבים..(תעיין בסטיקי של "צורבים מומלצים"..)..

6. X8 זה מהירות מספקת....(אם אתה ממש מתעקש אתה מוזמן לצרוב על X4) ואל תשכח שהאיכות נקבעת גם בעיקר מהמדיות...

7. תהיה בריא... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

3. לאלא דווקא קבצי ISO פשוט הוא לא היה מתקין את המשחק מהכונן ומהצורב כע משחק צרוב רגיל לא ISO

אוקיי אז אני יקנה את הH10 ויצרוב במהירות X8 המדיות של סילבר ליין טובות..?

פורסם

Silver Line לא איכותי

Verbatim נחשב לאיכותי

פורסם

ועם הוורבטים אין שום סיבה שלא לצרוב במהירות 16X, האיכות פצצה לגבה.

פורסם
  • מחבר

הוורבטים עולים גם יותר..?

יש עוד אפשרויות טובות.?

אז לא לקנות סילבר ליין? כי תמיד הייתי קונה אותם חשבתי דווקא שהם טובים=/

פורסם

TY = הכי יקרים, קשה להשיג בארץ, איכות פצצה.

Verbatim = קצת פחות יקרים (מומלץ לחכות למבצעים שיש באופיס דיפו... כמו קנה 2 קופסאות והשלישי בחצי מחיר אז זה בכלל משתלם), קל מאוד להשיג, איכות פצצה בצריבה במהירות 16.

סילברליין, פורטיס וכל החרטא האלו הם מדיות סוג ז', אם כסף זה מה שחשוב לך אז תקנה אותם, אבל אל תתפלא אם בעתיד הרחוק או הקרוב הדיסקים האלו יתפוררו לך בידיים :P

פורסם

מה לגבי המדיה של TDK?

איך היא נחשבת?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני אשתדל לקנות את הווברייטים.. האם כשאני צורב איתם בX8 זה יביא לי שיפור ועדיף לצרוב איתם בX8

או שגם בX16 זה יהיה פצצה ויהיה איכות טובה.. (עם הווברייטים הצורב הוא H10) ..?

פורסם

מה לגבי המדיה של TDK? איך היא נחשבת?

נחשבת טובה אך תלוי על איזה מדיה קוד תיפול.
פורסם

האם כשאני צורב איתם בX8 זה יביא לי שיפור ועדיף לצרוב איתם בX8

או שגם בX16 זה יהיה פצצה ויהיה איכות טובה.

גם ב16X האיכות תהיה פצצה, רק שים לב שתקנה את הוורבטים שמיוצרים בטאייוואן ולא בהודו.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת איפה הם מיוצרים זה רשום על האריזה..? או על הדיסק.? או במקום אחר בכלל...

פורסם

על האריזה.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי ממש תודה על העזרה אני יקנה את הצורב H10 ומדיות של ווברטיום :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים