עבור לתוכן

מישהו יודע אם יש הכרזה רשמית לדרישות מערכת של supreme commander?

Featured Replies

פורסם

אחח... supreme commander... חלומו הרטוב של כל חובב RTS

:smile1:

פורסם

HAL3000(please make sure that you've disabled the "kill the crew in oh so very painfull ways" algorithms before booting up)

monchrom monitor

a strearing wheel

פורסם

HAL3000(please make sure that you've disabled the "kill the crew in oh so very painfull ways" algorithms before booting up)

monchrom monitor

a strearing wheel

מה הקשר לשאלה שלו?!?! :s05: :silly:

תאריך משוער לפי האתר GAMESPOT:

Q1 2007

פורסם
  • מחבר

אממ.. אני יודע על תאריך משוער. רק רציתי לדעת לגבי דרישות מערכת מומלצות, האם יש הכרזה רשמית.

monchrom monitor

a strearing wheel

הא !?? ??? ??? ???

פורסם

monchrom monitor

a strearing wheel

לא נורא חבר, כנראה לאנשים בפורום הזה יש בעיה קשה בהבנת בדיחות...

פורסם
  • מחבר

מה זה HAL3000? (קריטי להבנת הבדיחה.. :-\)

פורסם

ואני חשבתי שחלומו הרטוב של כל חובב RTS זה C&C טיבריום וור ! :pissed:

פורסם
  • מחבר

כן, גם זה חלום רטוב, אבל C&C הזה לדעתי לא יהפוך יותר מדי עולמות חוץ מהגרפיקה המדהימה ( :o ) שלו.

אבל לדעתי supreme commander ממש ממש מהפכני בהיקף העצום שלו ובפוטנציאל הטקטי שהוא מציע. פשוט בחיים לא ראיתי משחק RTS עם כזה היקף ועם כ"כ הרבה "שיקולים" טקטיים לשחק איתם..

פורסם

מה זה HAL3000? (קריטי להבנת הבדיחה.. :-\)

a 2001: A Space Odyssey rippoff

http://en.wikipedia.org/wiki/HAL9000

כן, גם זה חלום רטוב, אבל C&C הזה לדעתי לא יהפוך יותר מדי עולמות חוץ מהגרפיקה המדהימה ( :o ) שלו.

אבל לדעתי supreme commander ממש ממש מהפכני בהיקף העצום שלו ובפוטנציאל הטקטי שהוא מציע. פשוט בחיים לא ראיתי משחק RTS עם כזה היקף ועם כ"כ הרבה "שיקולים" טקטיים לשחק איתם..

TA?

פורסם
  • מחבר

TA אולי באמת מאוד קרוב (לא פלא..), אבל הוא עדיין משחק בסגנון "אבן - נייר - מספריים", ומהמגבלה הזאת SupCom אמור להשתחרר סוף סוף.

חבל שלא יצא לי לשחק ב TA מספיק, זה אחד מה RTS הטובים..

פורסם

מה זה TA?

אולי TW ? Tiberium War ?

פורסם

TA אולי באמת מאוד קרוב (לא פלא..), אבל הוא עדיין משחק בסגנון "אבן - נייר - מספריים", ומהמגבלה הזאת SupCom אמור להשתחרר סוף סוף.

חבל שלא יצא לי לשחק ב TA מספיק, זה אחד מה RTS הטובים..

TA וSC הולכים להיות בדיוק אותו דבר, וTA זה ממש לא אבן נייר ומספריים, כנראה שלא שיחקת בו מספיק. אני מדבר על משחקים עם 5000 יחידות בכל צד על מפות עצומות זה פשוט מטרוף. כל יחידה יכולה להשמיד יחידה אחרת בקלות, אין כאן מטוס טוב נגד טנק, חייל טוב נגד מטוס, טנק טוב נגד חייל. הבסיס שלך מושמד עשרות פעמים במשחק, לבנות צבא חזק לא יתן לך כלום במשחק הזה, זה בדיוק כמו קרבות אמיתיים, לחימה אסימטרית ושטח זאת מילת הקסם.

אם אתה רוצה יש לך את TA Spring שהוא TA לרשת עם מנוע תלת מיימדי חדש.

מה זה TA?

אולי TW ? Tiberium War ?

אה צוציקים צוציקים - Total Annihilation

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, לצערי הרב מאוד לא יצא לי לשחק בו מספיק.

אז אני מבין ממה שאתה אומר, שבעצם ההבדל היחיד המרכזי שאנחנו הולכים לראות כאן יהיה הגרפיקה?

בכל מקרה, SupCom זה הדבר הבא בשבילי מבחינת RTS, וכנראה שיצטרך מערכת חזקה. גם בגלל שנאמר בריאיון על המשחק שכאן יש סימולציה בזמן אמת לכל פיצוץ, כל כדור שנורה, כל עץ שנשרף וכו'.

זאת הסיבה שאני מתעניין בדרישות המערכת שלו..

אה צוציקים צוציקים - Total Annihilation

בדיוק ;D

פורסם

בגראפיקה בערך נגמר ההבדל, יש הגבלה של 200 יחידות לצערי לכל צד(אני מאוד מקווה שלא כמו בTA הבניינים לא נחשבים ליחידה), למרות שאני בטוח שייצאו מודים שיתקנו את האבל הזה מהר.

מה שהם שינו בעיקר זה הורידו אפילו יותר את הדגש מבניית הבסיס, אין מתכת יש רק אנרגיה שאפשר ליצור בשפע ללא בעיות, הבסיס שלך יבנה את עצמו מחדש אחרי שהוא נהרס, אז יש לך יותר זמן פנוי לmicromanagement של שדה הקרב.

פורסם

.אה צוציקים צוציקים - Total Annihilation

חחחח ילד, זה שאני לא יודע מה הקיצור אומר, זה כלום...

שלי היו משחקים, אתה עוד היית בבש"ש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים