עבור לתוכן

למה משחקי PS2 יקרים כל כך?

Featured Replies

פורסם

בחו"ל למיטב ידיעתי הם נמכרים במחירים של משחקי מחשב אבל בארץ 349ש"ח לאחד?

What gives?

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי תעשיית הצרובים מצליחה יותר מהמקוריים בישראל :kopfpatsch:

מה עדיף,שימכרו בזול ולא ירוויחו או שימכרו בענק וקצת ירוויחו?

פורסם

לא מדוייק,בגלל שמשחק בחו"ל עולה גם הרבה והחברה שמייבאת אותם גם צריכה להרוויח ומרוויחה וגם יש מכס,הובלה וכו' ובגלל זה המשחקים כאלו יקרים בארץ

וגם מהסיבה שלא מוכרים מספיק כי הרבה צורבים.

פורסם

כי תעשיית הצרובים מצליחה יותר מהמקוריים בישראל :kopfpatsch:

מה עדיף,שימכרו בזול ולא ירוויחו או שימכרו בענק וקצת ירוויחו?

לדעתי ז טעות לעשות את זה: מה עדיף? למכור קצת ביקר או הרבה בזול.

לדעתי אם המשחקים היו זולים יותר אז יותר אנשים היו קונים משחקים מקוריים, וזה היה גם מביא לכך שיותר אנשים היו קונים קונסולות בכלל, ולא מחשבים שלהם המשחקים זולים יותר.

פורסם

זה ממש אבל ממש לא נכון, אנשים שלא יוציא 200 שקל על משחק לא יוציאו 50, ולמכור ב50 יעלה אולי את המכירות אולי ב5% ולא ב400...

בכל מקרה המשחקים לקונסולות יקרים יותר בגלל תמלוגים לחברה שייצרה את הקונסולה שרוב הרווחים שלה הם מאותם תמלוגים כיוון שהן נאלצות למכור את הקונסולות במחירי הפסד.

פורסם

זה עדיין לא מסביר את פער המכירים בארץ לעומת חול

פורסם

כן,אבל תזכרו שלא רק שהמשחקים בחול עולים 50 דולר,שזה יוצא 220,יש גם מכס ומעמ (15 אחוז לפי דעתי) שזה בכלל מייקר את המוצר.

אז להוריד ל100 יהיה אסון.

בכל מקרה המשחקים לקונסולות יקרים יותר בגלל תמלוגים לחברה שייצרה את הקונסולה שרוב הרווחים שלה הם מאותם תמלוגים כיוון שהן נאלצות למכור את הקונסולות במחירי הפסד.

זאת גם סיבה נכונה,הרי החברות מרוויחות רק על המשחקים.

פורסם

זה ממש אבל ממש לא נכון, אנשים שלא יוציא 200 שקל על משחק לא יוציאו 50, ולמכור ב50 יעלה אולי את המכירות אולי ב5% ולא ב400...

אני לא דיברתי על מחירים של 50 שקל, אבל אני בטוח שאם היו מוכרים משחקים ב-50 שקל, הרב יותר אנשים היו קונים משחקים!

אני כמובן מדבר על מדינות כמו ישראל שאם אני לא טועה יש רוב מוחלט שמוריד משחקים.

פורסם

אם החברות ירצו שלא יעשו פיראטיות הן יצטרכו פורמט חדש כמו בלוריי או משהו שאי אפשר לצרוב דברים מהמחשב אליו או להעתיק או להעביר איך שהוא

אבל בקשר לבלוריי למשל רוצים לייצר כונן כזה למחשב אז זה לא פתר כלום במקרה שהדיסקים גם יהיו זולים בעתיד

פורסם

אני לא חושב שזה החלטת SONY עם לייצר כוננים כאלה למחשב או לא

פורסם

נכון

בגלל זה אני טוען שצריך לפתח פטנט יחודי ולא משהו שעוד חברות יכולות לפתח

פורסם

אני חושב שאתה מעריך יותר מדי את SONY, ונראה לי שאם הם כבר יפתחו משהו יחודי, הם ירצו למכור את זה לשוק, ולעשות כסף מזה

פורסם

מעריך מהכיוון של לחבב? כי אני בכלל לא סובל אותם

אני פשוט מוצא פתרון בהעמדת פנים שאני מישהו מהם

פורסם

אני לא מתכוון כמו לחבב, אלא שאתה תופס מהם חברה על רמה שיכולה לפתח תכנולוגיות ממש חדשניות שעוד לא חשבו בכיוון שלהם.

סתומרת, SONY לא עושה דברים מיוחדים מדי, זה לא שהיא לדוגמא יצרה משהו חדיש, אלא רק קידמה דברים נוכחים ( לא שזה פשוט )

פורסם

תשמע,צריכים גם כמה חברות ש''משפרות'' מוצרים,ולא רק שמחדשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים