פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים איך המשחק קצר, עם גרפיקה שקיבלה 7 ב-GAMESPOT, והוא שוקל 6 ג'יגה למען השם ???זה ממש מוזר, חייב להיות איזה קאץ' ( אבל משהו טוב כמובן )
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים ובכלל, יש איזה אתר אינפורמטיבי שמודיע על שחרור משחקים בארץ? ניסיתי לחפש את האתר של הד-ארצי ולא הצלחתי.... אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא אתר שמודיע על שחרורים בארץ.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים איך המשחק קצר, עם גרפיקה שקיבלה 7 ב-GAMESPOT, והוא שוקל 6 ג'יגה למען השם ???זה ממש מוזר, חייב להיות איזה קאץ' ( אבל משהו טוב כמובן )6 ג'יגה של עולם משחק ע-נ-ק-י!לא נתקלתי על היום בעולם משחק גדול כזה.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים עולם משחק ענקי שכל מה שאתה יכול לעשות בו זה את אותו דבר, שוב ושוב ושוב (ולטוס קצת במסוק ולהתלהב מהנוף).
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים כן אבל אין ספק שזה אחד מהמשחקים עם עולם משחק גדול ביותר(אם לא הכי גדול) Daggerfall is the largest Elder Scrolls game to date, featuring a game world estimated as being about 160,000 square miles roughly twice the size of Great Britain with over 15,000 towns, cities, villages, and dungeons for the player's character to explore. According to Todd Howard, Elder Scrolls programmer, the game's sequel, The Elder Scrolls III: Morrowind is 0.01 percent the size of Daggerfall.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים PROSK8 14 אתה כל כך רוצה אזהרה?נ.ב.מישהו יכול לעזור לי במשימה אחת?כשאני צריך לפוצץ מפעל גרעיני ואז לברוח תוך דקה למקום יחסית רחוק וזה קשה מאוד להגיע אליו בזמן הזה..מה אני אמור לעשות?תודה מראש
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים לידך יש אופנוע קח אותו וסע בשיא המהירות וקפוץ מן ההר ותפעיל את המצנח ועם המצנח תגיע למקום שאתה צריך להגיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.