פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים תגידו לי מה ההבדל בין אופטי לליזר, אומרים שלליזר יש יותר יתרונות, אם אתם יודעים תפרטו את מה ההבדל....
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים גם צריכת החשמל של העכברים שונה!!עכבר לייזר צורך פחות חשמל מעכבר אופטיזה כבר לא משמעותי... כמות החשמל שצורך העכבר היא מזערית ביותר. לגבי הדיוק אני מסכים לגמרי שהלייזר יותר מדויק ורק בגלל זה כדאי לרכוש אחד כזה.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים שים לב גם שיש הבדלים על משטחים שונים....(זכוכית וכו) שבהם עכברי לייזר עובדים יותר טוב (או לא עובדים בכלל)..
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים זה כבר לא משמעותי... כמות החשמל שצורך העכבר היא מזערית ביותר. לגבי הדיוק אני מסכים לגמרי שהלייזר יותר מדויק ורק בגלל זה כדאי לרכוש אחד כזה.אל תגיד לי מה משמעותי ומה לא!הוא רצה הבדלים בין העכברים והבאתי לו אותם!!
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אל תגיד לי מה משמעותי ומה לא!הוא רצה הבדלים בין העכברים והבאתי לו אותם!!קודם כל http://www.dstore.co.il/yp/shops/981/p61007.jpgואח"כ תדע שהבדלים בצריכת החשמל בין אופטי לבין אופטי-לייזר (לייזר בשפת העם) הם מאוד משמעותיים (מניסיון רב שנים) למשתמשים בעכברים אלחוטיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.