פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים יש לי מפצל של 66gt זה בא עם כניסת VIVO וביציצאות כתוב s-vidout y pr pb/av וכל מה שניסיתי לעשות תמיד יצא לראות את המחשב אבל בלי צבעים תמיד יצא לי שחור לבן כזה...מה צריך לעשות???
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר בישראל זה gpal ו-bpal ומשום מה עדיין המסך בשחור לבןלמישו יש רעיון??
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר הכבל בסדר גמור בדקתי אותו. זה משהו מוזר כשאני מחבר ישירות ל-s-vidout ולטלוזיה הכל בסדר אבל כשאני מחבר את זה עם hdtv cabe ואותו ל-s-vidout ואז ל-TV אז משום מה אין צבעים כולם אומרים צריך לשנות ל-BPAL אבל זה לא עוזר... זה המפצל
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים הכבל בסדר גמור בדקתי אותו. זה משהו מוזר כשאני מחבר ישירות ל-s-vidout ולטלוזיה הכל בסדר אבל כשאני מחבר את זה עם hdtv cabe ואותו ל-s-vidout ואז ל-TV אז משום מה אין צבעים כולם אומרים צריך לשנות ל-BPAL אבל זה לא עוזר... זה המפצל מה??
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר http://img103.imageshack.us/img103/549/sadfos6.jpgהחיבור מצד ימין בעייתי
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים S-Video בכרטיסי מסך מעביר רק תמונה ולא קולנסית לחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אם אתה יכול להגדיר לו להוציא Component או Composite?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר אחי החיבור השמאלי הוא בסדר גמור אני רואה ושומעבחיבור הימני עם ה-hdtv cable הוא בעייתי.. הצבעים הם בשחור לבן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.